Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a hibája? A férfi hallgat, a nő egész éjjel
ír,mert nem kap választ a kérdéseire, pedig fontos
kérdések a kapcsolatukat illetően.
Miért kéne a partneremnek litániákat írni, aki ott ül mellettem a heverőn és ott alszik mellettem az ágyban? Egyszerűbb, ha kinyitom a számat. Ha nem kapok értelmes választ, akkor annak megfelelően cselekszem. De nem írogatok egész éjjel!
2022. jún. 21. 20:41
Mert a férfinak lehet, hogy nem annyira fontos ez a kapcsolat, mint a nőnek. Minnél jobban kapaszkodsz valakibe, annál inkább nem kellesz, bár az nem derül ki az írásból milyen probléma van.
2022. jún. 21. 20:43
13/33 A kérdező kommentje:
Az, hogy megváltozott kb egy hónapja a viselkedese. Nem érzem elérhetőnek, elkezdett kondizni,minden este ott vannak a haverral késő estig. Valami nem oké. Kérdeztem,van e más,azt mondta, nincs. Érzem,hogy nem férek bele az életébe. Erről próbálok mindig beszélni. Tegnap is éreztem,az edzés előtt odavetett egy- két szóból,mintha teher lennék neki. Kértem,beszéljük meg. Akár szóban is. Semmi. Bennem meg ez a hallgatás elindított egy pánikot és csak írtam. Persze sok üzenetet töröltem ,de a lényeg ,hogy semmi reakció. Pedig azt is mondtam, nem gond, ha más van , és mással szeretne lenni ,elfogadom. Elfogadok.mindent, csak ne hallgasson...
Én csajjal jártam már hasonlóan, persze a csaj érett felnőtt, de egy szavas válaszokkal kitérni, meg random másik semmilyen témát behozni szerintem nem érett viselkedés.. Bár aki úgy kezdi velem, hogy ő érett, akkor azokat általában hagyom is, de ugye ez nem mindig az elején derül ki, meg lehet xy témába tényleg tud dolgokat.
2022. jún. 21. 20:50
2022. jún. 21. 20:54
16/33 A kérdező kommentje:
17/33 A kérdező kommentje:
Kb egy hónapja érzem, csak nem akartam nyaggatni. De multkkr és tegnap kijött. És nem mond semmit
.pedig nem tartom vissza, ha el akar menni... Csak ne sunnyogja el..
Én most egy hallgatásmániás ismerősömből úgy tudtam kihúzni szavakat, hogy azzal kezdtem a mondandómat: kérhetek tőled megfelelő időpontot egy fontos dologgal kapcsolatban?!
Most először talán sikerült megtörnöm a régi makacs hallgatását. Megnyugtatott azzal, hogy nem haragszik meg semmi, csak nem tud segíteni abban az ügyben, amiben kérem.
(Persze nagyon komoly és barátságtalan arckifejezése volt, de legalább nem burkolózott végre további hallgatásba!!!) Ez is már szép eredmény...
2022. jún. 21. 21:04
A nő menjen el pszichológushoz, mert az nem normális, hogy valakit egész éjjel litániákkal zaklatunk. A férfi meg kapcsolja ki a telefonját és aludjon.
2022. jún. 21. 21:25
Sajnos úgy tűnik nem akarja megoldani a pasi ezt a dolgot.
Lehet rossz most neked, mert fogalmad sincs miért változott meg, de nincs értelme írogatni neki.
Nehéz, mert szeretnéd megérteni mi a baja, de engedd el. Menjen a bánatba az ilyen pasi. Nem érdemli meg a könnyeket. Te pedig ne könyörögj neki, mert azzal megalázod saját magadat.
Írd meg neki utoljára, hogy egy féreg, mert nem volt képes megmondani neked az igazat, és köszönj el. Én ezt tenném. Egy mondattal zárd le az egészet.
Sanjos úgy látom a haverok meg a sok edzés elvette az eszét.
2022. jún. 21. 21:38
Kapcsolódó kérdések: