Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha egy friss kapcsolatodban a párod azt mondaná, hogy ő munkahelyi előreléptetés végett lefeküdne azzal aki ezt el tudná intézni?

Figyelt kérdés
Nem az a lényeg hogy ennek előfordulására mennyi az esély, hanem hogy ezt mondta.

2022. jún. 21. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
#5 olcsón megúsztad. Nekem 6 év után lakáshitellel, felújításban minden megtakarításommal ugyan ez.
2022. jún. 21. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:

#11-nek, #5 vagyok: majdnem én is ráb.tam, mert miatta költöztem volna. Már a bértárgyálasi fázisban voltam egy másik cégnél (jóval kevesebbet kerestem volna, mint a jelenlegi helyemen) és közben az ingatlan hirdetéseket is néztem...

Amúgy az én esetemben az ex kereste meg az "intéző" embert és jól át is vágta (őt is), mert nemcsak szexet, hanem párkapcsolatot ígért neki. Aztán miután megkapta az ex a jó állást, elkezdte leépíteni a srácot, aki ezt zokon vette, én is a hapsitól tudtam meg a storyt...

Kérdezőnek: ha egy nőben ilyen felmerül, akkor biztos lehetsz benne, hogy k..va mentalitása van, vagyis pénzért bármire hajlandó. És abban is biztos lehetsz, hogy ha képbe kerülne egy tőled jóval pénzesebb férfi, akkor gondolkodás nélkül váltani fog, akkor is, ha házasok vagytok.

Ha már csak elvi szinten is megfogalmazódik ez valakiben, akkor tuti, hogy nála a pénz az első, minden és mindenki más csak másodlagos. Jobban teszed, ha már most kirakod, mert ő egy percet sem fog gondolkodni, ha elkezdenek a $$$ jelek csillogni.

2022. jún. 22. 07:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Szakítanék. Az sem szimpatikus, hogy megcsalna, az sem, hogy felszopná/dufná magát. Undorodnék tőle.
2022. jún. 22. 10:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Felnőtt férfiról van szó. Szeret hasonló dolgokat mondani, feltekennye tenni szándékosan, de ezúttal szerintem elszakadt vele a ló.
2022. jún. 22. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Bérmilyen hosszúságú kapcsolatban abban a pillanatban kidobnám.
2022. jún. 25. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Az már a te hibád, hogy ilyen tahóval vagy együtt :D
2022. jún. 25. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!