Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szét tudod választani a kapcsolatodat, és egy azon kívül álló problémát?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ha pl. munkahelyi problémád van. Előfordul, hogy ezt kivetíted a párodra?

Sokszor ideges ilyen miatt a barátom, és ez hatással van a kapcsolatunkra is. Szokott tőlem segítséget is kérni ilyen esetben, én ennek örülök, hiszen szívesen segítenék, viszont sajnos sokszor még velem ideges, ha nem olyat mondok, ami neki tetszik, vagy nem oldom meg azonnal a problémát. Próbálok megértő lenni, hiszen mindenki lehet stresszes, mégis kicsit rosszul esik.

Mennyire általános ez, és hogyan kellene kezelni?

2022. márc. 26. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ha feszült vagyok ,és ideges az látszik rajtam otthon is.

Sajnos ez nem úgy van, hogy ahogy átlépem a küszöböt, elszáll minden problémám.

Olyankor nem kell hozzám szólni és kész.

2022. márc. 26. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Exemmel volt általános.

Amikor vagy beteg vagy fáradt voltam vagy munkahelyi stressz ért MINDIG akkor kezdett velem veszekdni vitatkozni az élet nagy problémáin is!

Errol.kulon kérdést is kiírtam hogy miert akkor provokál amikor engem az ág is húz es minden bajom van?

Még irtam is ha a korházban lennék is nyakig gipszben ugy jonne be hozzám látogatni hogy nekem vágna a virágot es ott is balhezna.

Persze nem akkor jut soha eszebe semmi amikor nyugodt koruomenyek kozt meglehetne beszelni.

Ez jellemzo volt akkor is, amikor en hoztam fel egy problémát megszerettem voona beszelni es AKKOR zendit rá az ő saját nyavajáival zaklatni engem.

Gyerekes baratnőm is meselt hasonlot. Hogy pont amikor a gyerek hisztizik es áll a bál, a férje detto akkor kezd rá szintén veszekedni vele. Es ketoldalrol kapja a feszultséget így.

Én képes vagyok félre tenni azt is ha a halálomon vagyok éppen ahhoz hogy eldugitsam a másikat.

A mostani baratom is csinált ilyet hogy akkor akar balhezni mikor en aludni akartam mert totálisan ki voltam merulve x nap fentlét után. Hulla fáradtan összerogyva, de képes voltam akkor is felkelni, válaszolni az idiota kerdeseire es ki is vágni a p.csába hogy menjen haza.

2022. márc. 26. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
* Röviden: ha kell, én mindenféle idegfeszultségemet, munkahelyi stresszt, betegséget félre tudok ahhoz tenni hogy lekezeljem, ledomináljam a párom ha az "zaklat", " támad", a nyakamon van, akar tolem vmit, beszelni akar, meg stb
2022. márc. 26. 10:37
 4/8 Laylah ***** válasza:
Én szét. Párom kevésbé, de az utóbbi hónapokban felvette azt az - egyébként nagyon jó - szokást, hogy ha ideges, mikor öszefutunk, akkor előre szól, hogy felhúzták, és nem szeretne velem összeveszni emiatt, inkább szeretne egyedül lenni.
2022. márc. 26. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktam rávetíteni és nem rajta töltöm ki a feszültséget, de ha rossz napom volt, az sajnos nem múlik el azonnal, ahogy vége a munkának és valamennyire biztos látszani fog rajtam utána. Ilyenkor elmondom neki, hogy mi a baj, utána pedig békén szokott hagyni, hogy nyugiban tudjak foglalkozni amivel akarok. Ez szokott segíteni, utána jobban érzem magam és akkor már vele is úgy tudok foglalkozni, hogy ne legyek türelmetlen és feszült.
2022. márc. 26. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de sajnos nekem bajok vannak az indulatkezeléssel. Gyakorlom még, de elég gyerekcipőben jár a dolog. Egyelőre türelmes remélem később is lesz hozzá energiája.
2022. márc. 26. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy van rajtam nyomás, mert munka mellett tanulni nem könnyű. Feszült vagyok, és fáradt, főleg amikor az otthoni dolgok is rám maradnak. Az őszinteség fontos, egyszerűen megmondom, hogy nincs jó kedvem, és inkább elvonulok, vagy csak arra vágyom, hogy összebújva nézzünk egy filmet, ezek megnyugtatnak.
2022. márc. 26. 13:41
 8/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Nem teljesen... Viszont úgy oldom meg hogy ne bántsam a szeretteimet, hogy ha kirívóan sz*r napom volt, akkor nagyrészt gyalog megyek haza a dógozóból. Kis testmozgás, kipuffogom magam, mire hazaérek addigra lenyugszom, és tudok ember módjára funkcionálni.
2022. márc. 26. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!