Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha egy friss kapcsolatodban a párod azt mondaná, hogy ő munkahelyi előreléptetés végett lefeküdne azzal aki ezt el tudná intézni?
Hát ilyet valószínű nem mondana.Ha mégis, akkor nem csak amit mond durva és erkölcstelen és megalázó.Hanem engem sem tisztel egy cseppet sem, hogy így lazán a képembe vágja egy párkapcsolat elején...amikor elvileg minden szép és jó meg rózsaszín :)
Én azonnal kidobnám.
Nekem az exem ezt meg is csinálta (nem mondta el, hanem lebukott), rögtön kiraktam, ahogy megtudtam... Mondjuk, nem friss kapcsolat, hanem 2 éves volt.
34F
Ez erkölcsi kérdés. Azt jelenti, hogy anyagi előnyökért barmire képes lenne. Az átkosban ügynök lett volna, most a főnök/igazgató kiscicája. Egyszer majd gondol egy merészet és érdekelni fogja az életbiztosításom is?
Véget vetnék a kapcsolatnak, de nem az utolsó, extrém példa miatt. Egy nőnek is legyen tartása és büszkesége, no és mindenekelőtt értékrendje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!