Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom ezen aggódni?

Figyelt kérdés

A páromnak volt előttem egy több éves kapcsolata. Mikor ismerkedni kezdtünk akkor már másfél-két éve szakítottak. A mi ismerkedésünk nem volt zökkenőmentes, nem tudtam mit akarok… mikor úgy tűnt, hogy köztünk nem lesz semmi a párom újra beszélgetni kezdett az exével (vissza akarta kapni vagy sem, nem tudom) másfél év után és lefeküdtek. Rá 10 napra újra randira vitt, nem tudott engem elfelejteni.

2 hónappal később összejöttünk. Azóta 10 hónapja együtt vagyunk és a párom sem akkor, sem kapcsolatunk alatt nem beszélt az exével, megszüntetett vele minden kapcsolatot. Szeretjük egymást és boldog a kapcsolatunk, abszolút nem látom rajta, hogy hiányozna az ex. De nekem van, hogy eszembe jut ez a dolog. Szerintetek van jelentősége?

2022. jún. 21. 08:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Ne mérgezd sem magad, sem a fiúval való kapcsolatot azzal, hogy ezen agyalsz, illetve netán neki felemlegeted.

Nincs okod ezen aggódni, mert ő már lezárta és őt ne emlékeztesd rá többé. Magadból pedig zárd ki az aggódást.

2022. jún. 21. 12:16
 12/19 anonim ***** válasza:
15%
Pont az a tré hogy nem beszél róla! Ha nem érdekelné simán mondana bármit! Kötetlenül! És téged is belehelyezne hogy neked sokkal szebb a szemed, izgatóbb a puncid, stb! Nem véletlenül kúrta meg "melletted"! De boldogok a lelki szegények. A csávókát meg titkon a régi p1nára veri...
2022. jún. 21. 12:34
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem érzem üresnek a kapcsolatunkat, sem kötődészavarosnak nem gondolom magunkat. Nem hiszem, hogy az lennék, amiért megkérdezem mások véleményét adott helyzetről, kicsit merész is ennyiből “diagnosztizálni”. Kötődünk, egymáshoz. Szeretjük egymást és tartalmasak a mindennapjaink fizikailag és lelkileg is.

Az, hogy nem beszél róla nem azt jelenti, hogy egyáltalán. A lányról beszél, ha kell. Magáról az akkori aktusról nem beszél nekem (nyilvánvalóan) mert szerinte nincs miről beszélni, őt hidegen hagyja a téma. Nem hallgat el semmit, és kedves utolsó, szokott nekem bókolni nem keveset (de nem szokott összehasonlítani, ahogyan írtad - hála Istennek!)

Lehet, hogy a fogalmazásomból negatívan jött le, de sem nem rágódom ezen, sem köztünk nincs probléma csupán néha eszembe jut ez a szitu, és kiváncsi vagyok mások mit mondanak rá. Köszönöm a véleményeket!

2022. jún. 21. 14:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Együtt éltek?
2022. jún. 21. 22:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt, 24 évesek vagyunk (2 hónap van köztünk).
2022. jún. 22. 08:57
 16/19 NTBS ***** válasza:
86%
Nincs.
2022. jún. 23. 09:53
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
Én sem aggódnék.
2022. jún. 23. 10:16
 18/19 anonim ***** válasza:
39%
Előjöhet még máskor is ez az ügy, akár le is feküdhet vele néhanapján. Azt el kell tudni fogadni, hogy a férfiak időnként megcsalják azt a nőt is, akit nem akarnak elveszíteni. Ebbe bele kell törődni. Ez ne érdekeljen.
2022. jún. 24. 11:53
 19/19 A kérdező kommentje:
Az utolsóval nem érték egyet, de köszönöm a válaszokat!!
2022. jún. 25. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!