Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek el aggódni? Lehet köze hozzá?
Fél éve vagyok együtt a párommal, nevezzük Ádámnak.
A mai nap a családjánál voltam, és a desszertet visszautasítottam, mondván feljött rám pár kiló. Erre a húga egy olyat mondott, hogy felesleges, Ádám mellett úgyis kigömbölyödök előbb-utóbb. Rákérdeztem, hogy ezt mégis hogy érti, és elmesélte, hogy eddig mindegyik barátnője meghízott mellette. De elvileg a súlyuk másfél-kétszeresére. Én rendszeresen sportolok, egészségesen eszem, fitt vagyok, viszont amióta vele vagyok, olyan a hasam, mint egy kismamának, pedig semmin nem változtattam. Nagyon megijedtem, hogy valamilyen köze lehet ehhez. Vagy csak túlreagálom, és úgy kezdtem el többet enni, hogy észre se vettem?
" csak híztam, pedig ugyanannyit mozgok, és ugyanannyit eszem"
az teljesen kizárt, hizni csak ugy lehet ha több kalóriát viszel be mint amennyit felhasználsz.
érdekes h mindenki azon lovagol h a faszi mivel játszik bele a kajába, holott simán lehet h jóóval többet eszel és el is lustultál, nem értem miért veszik készpénznek az emberek amit állitasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!