Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim eltűnik időkre. Kezdjek aggódni?
4 éves kapcsolat. Tavaly nyáron rengetegszer volt, hogy a pasimnak dolga akadt, ilyenkor sosem értem el órákig. Azt tudni kell, hogy amúgy 0-24-ben elérhető, meg a wc-re is magával viszi a telefont, ha moziban vagyunk akkor is folyton be van neki kapcsolva a net és rezeg a telója.
Szóval ezek az eltünései egy időre abba maradtak, és most megint visszatért. Megbeszeljuk, hogy talalkozunk miutan elintézte az önkormányzatban a dolgait, ez volt délelőtt, azóta nem érem el. Hívtam, semmi, neten sem volt fent. Aztan ilyenkor mindig bocsánatot kér, és valami kifogást mond.
Mondom, akkor is fent van folyton meg felveszi a telefont ha munkaban van vagy ha velem kirándul.
Most megint nem tudom elérni, pedig az volt, hogy talalkozunk ma.
Én is megéltem egy ilyen kapcsolatot. (3 hónap volt összvissz.)
Lényeg, minden fontosabb volt, mint én, és más nő is volt, mint utóbb kiderült. (Hogy csak 1, vagy több, azt nem tudom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!