Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg van ilyen? Van okom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van ilyen? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban vagyok. Beszélgettem a barátnőmmel, meséltem az érzéseimről, viszont ő azt mondta, hogy sosem érezte még azt a "rózsaszín ködöt", amit én most, nem volt nála soha nagy fellángolás. Inkább az a típus, aki azért van a másikkal, mert jól érzi magát vele, és idővel kialakul a szeretet. Volt már több kapcsolata is, a legutóbbi és egyben leghosszabb 3 éves volt, nem miatta lett vége.

Viszont nekem ez azt jelenti, hogy nem szerelmes belém, és szeretni - még - nem szeret. Elhagyni nem fogom, mert én szerelmes vagyok, és még így is vele akarok lenni, ameddig csak tudok. Viszont aggódom, hogy egyszer fog jönni valaki, aki szerelmet fog kiváltani belőle, és akkor engem elhagy. Szerintetek van okom aggódni? Vagy tényleg van olyan ember, akinél a szerelem nem első látásra történik meg, hanem idővel?

2021. dec. 25. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj. Nálam is idővel alakul ki a szerelem, amit a barátom szintén nem igazán hitt el. Más okból kifolyólag ő szakított velem, nem azért lett vége, mert nem voltam szerelmes.

Tölts vele több időt, érezd jól magad és hidd el, hogy ki fognak alakulni az érzések az ő részéről is.

2021. dec. 25. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. Sőt, egyenesen toxikusnak és bizonytalannak tartom a rózsaszín ködös embereket. Könnyen jön és általában könnyen is megy az az érzés, az esetek többségében mikor már az én mély érzelmeim szép lassan kialakulnának, a másik kijózanodik belőle...
2021. dec. 25. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Friss kapcsolat. Miért aggódnál? Türelem, még csak ismerkedtek.
2021. dec. 25. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem mindennapi apró figyelmességek által kialakulhat. Lehet ő magáról nem is tudja, amikor az. Ne aggódj miatta, sőt, ne is foglalkozz ezzel. Látod rajta, hogy hogyan néz rád, hogyan viszonyul hozzád, ezek a döntőek
2021. dec. 25. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá, az nem segít :/
2021. dec. 25. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem voltam pinkkodos... Megis 19 eves kapcsolatom van ...

Nem kell elborult szerelmesnek lenned h valaki mellett kikos! Nalunk sokkal erosebb a kotelek holmi szerelemnel. Meg a lezdetekben is inkabb egy mely baratsag es szeretet volt mint szerelem. Nem tudnam elkepzelni h ne vele legyek es azt sem h o nem velem legyen.

A szerelem jon megy

2021. dec. 25. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!