Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szintig tolerálnád ezt az állapotot?
Amikor a másiknak amint van 5perce az biztos h az alvás és a fekvés az első.
Egészségi szempontból nincs baja.
Nem tud annyit pihenni v feküdni h azt halljam tőle h nem vagyok fáradt kipihentem magam.
Pl. Tegnap egész nap pihent aludt. 1órat vezetett csupán csak,meg kb fel órát tett vett itthon. Utána éjféltől reggel 9ig aludt, majd most újból lefekudt..de 3ra megy vhova..
De volt h egy hétig szabin volt, szó szerint semmi dolga a tvn evésen alvason kívül nem volt, és az első munkanap végén már kivolt ..( irodában dolgozik)
Nem tudom hogyan beszélhetnék vele erről..mert eddig akárhogy próbáltam nem sikerült
Egyáltalán nem biztos, hogy ennek ne lenne egészségügyi háttere.
A folyamatos fáradtságot nem szabad félvállról venni, el kell menni orvoshoz és megfelelően kivizsgálni.
Nekem, ugyan más problémák mellett, az volt az egyik szakítóok, hogy nem lehetett közösen minőségi időt együtt tölteni a párommal, mert ő minden hétköznap este 8kor már annyira fáradt volt, hogy aludni ment... nem hajnali műszakos munkánál, hanem 9-10-kor kezdődő szellemi munkánál. Hazaértünk, házimunka, max. egy kis beszélgetés, aztán már az ágyban, és panaszkodott, hogy én miért akarom minimálisan felkapcsolva hagyni a villanyt és miért maradok tovább fent. Egy moziba, színházba nem lehetett vele elmenni hétköznap, egy jót nem lehetett vele beszélgetni, mert akkor már nyivákolt, és nem volt hajlandó elmenni egy kivizsgáltatásra, hogy mitől ennyire fáradékony, én voltam a hisztisliba, amikor ezt felvetettem neki. Hétvégén is, hasonló dolog, csak szundi ebéd után is... max. akkor később kelt, ha vmi program volt estefele. 34 éves férfi... tehát nem 50+-os.
Szóval azt mondanám, hogy addig tolerálnám, amíg ez nem megy a minőségi együtt töltött idő rovására, és hajlandó meghallgatni, ha nekem ezzel problémám van, elmenni orvoshoz, logikusan végiggondolni, hogy nem egészségtelen-e ez, kompromisszumokat kötni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!