Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tolerálnátok a túl sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tolerálnátok a túl sok munkát?

Figyelt kérdés

Párommal a kapcsolat elején vagyunk, 15 percre lakunk egymástól. Kérdeztem a terveit a hétvégére, annyi volt a válasz,hogy írjak neki ha ráérek, és meglátjuk,mit tudunk összehozni. Stresszes, alig alszik a munka miatt, és ez a nemi életünkön is meglátszik. Nekem is sok a teendőm, és számoltam azzal, hogy elfoglalt, azonban ha ez huzamosabb ideig ennyire így megy, nekem az valami barátság inkább, mintsem kapcsolat.

Nem tudom, csak az én határaim ennyire gyengék-e, vagy mi a normális határ ebben.

Huszonévesek vagyunk.

2022. márc. 11. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Miért hétvégén is dolgozik? Ebből arra következtetnék, hogy nem érdekled, úgy hangzik, mintha nem számolna veled. Az rendben van, hogy ki akarja aludni magát, de délután este már csak ráér, és ezt előre is tudnia kellene.
2022. márc. 11. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Amennyiben hetek óta nincs rám ideje, nem tudja megmondani mikor változhat, akkor elengedném a dolgot.
2022. márc. 11. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy neki fontos,ha neked kell ráírogatni,pláne ha nő vagy. Szard le
2022. márc. 11. 18:13
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Én a kapcsolat előtt szoktam eldönteni, hogy nekem belefér-e, nem a kapcsolat elején. Nem igénylek amúgy nonstop együttlétet, engem inkább a minőségi idő érdekel. Volt egyébként munkamániás kiszemeltem. (Még mindig odavagyok érte, csak már nem ott dolgozik, sőt, egy országban se vagyunk.) Tudtam, tudom, hogy mivel jár a munkaköre, mert én is dolgoztam a szakmában, csak más munkakörben, jóval kevesebb munkával. Bármikor el tudnám fogadni. Ez ilyen, nem működik félgőzzel. Ő szereti, én meg őt szeretem, tehát támogatom. Nem kell ezt túlbonyolítani, meg azon rugózni, mi lenne, ha kevesebbet dolgozna. Nincs HA, ez van. Vagy elfogadod, vagy keresel olyat, aki kevesebbet dolgozik, mert ő nem az.
2022. márc. 11. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

A munkajara keresnék megoldasokat.

Miert nem vesz vkit bedolgozni.

Lehetek e az asszisztense.

Valszeg ezt az oldalát fognám meg hogy megoszthatja velem a melot. Vagy uzletet is kotok neki ha kell.

Érezhet társának.

2022. márc. 11. 18:31
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

*Es akkor meg van oldva hogy egyutt vagyunk egyutt evezunk.

Mindenképp coaching lennék eleinte az eletében. Szervezném utemeznem azt.

2022. márc. 11. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Bármeddig. Én is ilyen vagyok. Inkább dolgozzon, minthogy a kocsmában üljön.
2022. márc. 11. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
#7 mert valaki vagy dolgozik vagy a kocsmában ül? Mást nem is lehet csinálni az életben?
2022. márc. 11. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:

#8:

Egy példát mondtam. De ha mondjuk a gép előtt ülne sem lenne jobb.

2022. márc. 11. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#5-6!

Jó ez a pozitív hozzáállás, csak egy kicsit elrugaszkodott a valóságtól. Mondom mindezt úgy, hogy semmit sem tudunk a kérdező párjának a munkájáról, tehát csak magamból tudok kiindulni.

Vállalkozó vagyok, IT területen és vannak olyan projectek, amelyeket társakkal csinálok, de a többség olyan, amit egyedül. Azért egyedül, mert egyedül tudom a legjobban megcsinálni, valamint így éri meg. Két emberre nem csak kétszeres árat kell kérni, hiszen a kommunikáció miatt kiesik egy csomó idő. Órákig írhatnék erről, de a lényeg az, hogy nem olyan egyszerű ez, hogy felveszek valakit és már fele annyit kell dolgoznom.

Nem hiszem, hogy te (vagy a párom) be tudna segíteni a munka szakmai részébe. Üzletet sem tudnál kötni helyettem, mert én értem a szakmát, én tudom megbecsülni, hogy mennyi idő alatt tudom elvégezni az adott projectet.

Miért feltételezed azt, hogy azért nincs ideje, mert nem szervezi jól az idejét?

Néhány év projectvezetés és néhány és home office után nem hiszem, hogy szükségem lenne önjelölt coach-okra. (A coach amúgy nem azt csinálja, amit írsz.)

Amúgy tény, hogy sokan nem képesek otthon dolgozni és elfolyik az idő a kezükben. Van ilyen.

Velem már volt olyan, hogy 2-3 napja kifutottam minden munkából, de kezdett beérni egy olyan meló, amit már 1 éve próbáltam becserkészni. Aztán 1 órán belül 3 ügyfelem is felhívott, hogy megbízna... este pedig jött az e-mail attól, akit 1 éve puhítok, hogy kezdhetjük a közös munkát. Egyiknek sem mondhatok nemet. Legfeljebb próbálom eltolni valamelyik egy héttel. Így van folyamatosan olyan munkám, amit nem csak megfizetnek, de még szeretem is csinálni, majd ezekre hivatkozva tudok újabb munkákat szerezni.

Inkább dolgozok hétvégén 4-6 órát, mint minden nap 12 órákat. Viszont 8-10 órás munaknapok és 4-6 órás hétvégi munkaidő mellett tudok időt szakítani a páromra.

2022. márc. 12. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!