Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy túl sok a pároddal együtt eltöltött idő?
Dehogynem. Sőt szerintem ez a normális. Teljesen mindegy egyébként hogy a párodról vagy másokról van szó, az embernek néha szüksége van arra hogy csak magával foglalkozzon, még akkr is ha valaki extrovertált típus. Én pl kifejezetten az vagyok, tehát legjobban az tölt fel ha mások társaságában vagyok, szeretem és igénylem a társaságot, gyakran ugyanakkor még így is kell olyan hogy csak magam legyek. Teljesen normális.
Szeretjük a szeretteinket de néha mindenkiből sok tud lenni, vagy fordítva, néha kell hogy csak önmagunk legyen. Ez emberi dolog.
3-as vagyok. Én is tudom tenni a dolgomat, vagyis tudnám, de ha itt van velem valaki, akkor evidens, hogy vele és nem a saját igenyeimmel foglalkozom.
Viszont csak a másikkal foglalkozni 0-24 elég kimerítő, így kell külön töltött idő is. A párkapcsolat és az együtt éles nem akadályoz semmiben, amit csinálni szeretnék.
Vannak olyan emberek akik sosem tudnának valakivel együtt élni, mert ilyen a személyiségük. Ha te úgy érzed, hogy egy nyaralás alkalmával nem tudsz a pároddal 2 hétig együtt lenni, akkor azt nem kell erőltetni. Mert vagy nem vagytok egymáshoz valók (csak nem valljátok be magatoknak), vagy a te introvertáltabb vagy mint a barátnőd, több énidőre van szükséged, de ezt nem mered vele megbeszélni (gondolom félsz hogy megsértődik).
Azon érdemes lenne elgondolkodnod, hogy miért nem tudnád elviselni őt pl. 2 hétig? Próbáltad az igényeidet megbeszélni vele? Ő mit csinál amikor neki van énidőre szüksége? Azért fontos egy kapcsolatban a kommunikáció, hogy ezeket meg lehessen egymással beszélni. De amíg ezek a dolgok nincsenek tisztázva, addig nem javasolnék tartósabb együttlétet/összeköltözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!