Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként mennyire zavarna,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mennyire zavarna,ha a párod,barátod, férjed más nőket követ Facebookon? Nem ismerősei, csak követi őket.Ki mennyire tolaralna?

Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 21:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkássága miatt követi (mert mondjuk művész és ott is oszt meg dolgokat róla), akkor nem zavarna, de ha azért, mert a bikinis fotóit akarja nézegetni, az már igen.
2022. jún. 19. 21:28
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem. Inkább ribis kinézetű nők.
2022. jún. 19. 21:31
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tűröm! Kevésnek érzem magam ettől!
2022. jún. 19. 21:42
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor mindig az okára vagyok kivancsi.

Igy zudtam meg hogy

1.exemnek a műnők az etalonjai

2.titkon szerelmes az unokatesoja műnő feleségébe, folyamat szivecskezi instan a csaladi képeiket meg nem

3.próbalkozna reménytelenul az ilyen nőknél (nem kulfoldiekre celebekre van ráállva hanem "elérhető" kozelben levő nőkre

4.felnéztem a fb tarskerire ott regizve nem lattam ugyan de rámentem arra milyen nők vannak fent es ahol magassarku meg harisnya volt nicsak az exem azt like-olta(egyedulállo nőt aki fb tarskeren van)

Es szoval igy szépen apránként allt óssze a sok apro reszletből az összkép.

Az hogy műnőket követ be csak a jeghegy csúcsa volt.

2022. jún. 19. 21:43
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

(Instakoveteseket lattam, privatba nem tudom mik mentek de amikor egyszer elkertem random spontan a telojat, törlesbe kezdett az insta üzenetek közt)

4.voltam

2022. jún. 19. 21:48
 6/24 A kérdező kommentje:
És ezt hogy hozzam fel neki? Érdekelne,mivel magyarazna ...
2022. jún. 19. 21:50
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Fb tarskerre nem regiztem ezert nem lattam a regjét csak a főoldalrol meg kommentekbol neztem kik vannak fent

4.voltam

2022. jún. 19. 21:55
 8/24 A kérdező kommentje:
Én ha ramegyek az adatlapjára, akkor láttam a koveteseket.ennyi elég is volt. Nem akarok már semmit nyomozni, eddig sem tettem,csak úgy most ravitt valami.Most nem tudom,mit gondoljak. De kicsit tavolit tőle.
2022. jún. 19. 21:57
 9/24 A kérdező kommentje:
Legalább múlik a rózsaszín köd...
2022. jún. 19. 21:58
 10/24 A kérdező kommentje:
Vagy ezt más nők elfogadják ?
2022. jún. 19. 21:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!