Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mennyire zavarna,ha a párod,barátod, férjed más nőket követ Facebookon? Nem ismerősei, csak követi őket.Ki mennyire tolaralna?
Eloszor mindig az okára vagyok kivancsi.
Igy zudtam meg hogy
1.exemnek a műnők az etalonjai
2.titkon szerelmes az unokatesoja műnő feleségébe, folyamat szivecskezi instan a csaladi képeiket meg nem
3.próbalkozna reménytelenul az ilyen nőknél (nem kulfoldiekre celebekre van ráállva hanem "elérhető" kozelben levő nőkre
4.felnéztem a fb tarskerire ott regizve nem lattam ugyan de rámentem arra milyen nők vannak fent es ahol magassarku meg harisnya volt nicsak az exem azt like-olta(egyedulállo nőt aki fb tarskeren van)
Es szoval igy szépen apránként allt óssze a sok apro reszletből az összkép.
Az hogy műnőket követ be csak a jeghegy csúcsa volt.
(Instakoveteseket lattam, privatba nem tudom mik mentek de amikor egyszer elkertem random spontan a telojat, törlesbe kezdett az insta üzenetek közt)
4.voltam
Fb tarskerre nem regiztem ezert nem lattam a regjét csak a főoldalrol meg kommentekbol neztem kik vannak fent
4.voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!