Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen a PUA DVD-k sorsa a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a PUA DVD-k sorsa a nők előtt, megmutassam, vagy rejtsem el?

Figyelt kérdés

Már eszembe jutott ez a kérdés ma egy másik topikban, ahol írtam róla kommentben, de úgy döntöttem, nyitok neki egy topikot.

Amit tudni kell a termékekről:

Ezek a DVD-k nem a médiában ismert ismert személyek (Nicolas Victor, Puafestival Jimmi, Mex Deluxe) termékei, hanem máshonnan rendeltem őket, egy olyan PUA közösségtől, ami a médiában nem volt ismert.

A DVD-k-en előadások találhatók hang és videóformátumban, ahol - a teljesség igénye nélkül - kb. ilyen témák hangzottak el:

- Testbeszéd

- Agresszió kezelése, ha más pasi bejön a képbe

- élet az éjszakai szórakozóhelyen

- hogyan kell jó kérdéseket feltenni?

- motiváló beszámolók (mások csajozós történetei)

- kreatív megszólítások

- Hogyan győzzük le a needy-séget?

[ needy = aki rá van szorulva a nőkre, és fut utánuk]

- stb.

Olyan 6-7 DVD-m van.

Beszéljek erről egy nőnek, akivel komolyan alakul, hogy használtam ilyen terméket, vagy inkább hanyagolja ezt a témát?

2022. jún. 19. 18:57
A kérdező szavazást indított:
Beszélj a nőnek a DVD-kről.
Inkább ne mondj semmit.
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ohm... Talaltal egyaltalan baratnot? :D
2022. jún. 19. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Rejtsd el ezeket mindenkepp!! Ne beszelj rola soha!!
2022. jún. 19. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Add oda (vagy add el) másnak és soha nem beszélj róla egy nőnek se.
2022. jún. 19. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

DVD? 2022?

Dobd ki, minek tárolsz manapság még DVD-t?

2022. jún. 19. 19:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Már akkor találtam barátnőt, amikor kapcsolatba kerültem a közösséggel. Igaz, utólag belegondolva az nem volt komoly.

#2 Ezt fogom tenni, valószínűleg így lesz.

#3-4

Másnak nem adom oda, még pénzért sem, kidobni sem dobom, de az a rész elfogadható, hogy ne beszéljek róla egy nőnek sem.

2022. jún. 19. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Dobd őket a tűzbe, mint az alfa málé.

2022. jún. 20. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp rejtsd el, a PUA-nak van egy nagyon negatív híre... kiv. ha nem PUA-ként van hirdetve, hanem vmi normális néven, a DVD borítóján, pl. "ismerkedési tanácsok".
2022. jún. 20. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!