Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmutassam neki?
Sziasztok!
Ezt a verset én írtam...már 1 éve szerelmes vagyok a tanáromba és annyira meg szeretnem mutatni neki :(
Már sok verset írtam...de ez teljesen neki szól.
Felhőktől sötét az éj, Ködös a nappal s ködös a fény. Álmomban csókolom édes ajkadat, s ölellek szorosan míg fel nem ébredek.
Sírva nyitom ki két szemem, körül nézek, s te nem vagy velem. A szívem már darabokban s ordítok a fájdalomtól. Mond miért is találkoztam véled? Csak csalódás mit adtál nékem.
Nem akarok többé semmit, csak egyszer érezd mind azt mit szenvedtem érted!
16 lány.
Tanárnak? NE!
Úgysem lehet semmilyen kapcsolat köztetek, ezzel meg csak kellemetlen helyzetbe hoznád mindkettőtöket.
Keress a korodbeliek között olyan fiút, akinek írhatsz hasonló verseket!
22/L
Ha az irodalom tanárod, akkor megmutathatod neki, de készülj fel, hogy az fogja mondani: Kislányom, aranyos ez, de nem vers. Dolgozzál még rajta.
Amúgy ne mutasd meg neki. Ez egy kedves kis plátói szerelem, a vallomásokkal várj, amíg leérettségizel. (Ha csak nem akarsz a szégyen miatt másik iskolába átiratkozni. Valószínűleg az elutasítás után roppant zavarban éreznéd magad, pláne a közös órákon.)
Szegény informatikatanár.:(
De tudod mit...?Menj oda hozzá,valld be neki az érzéseidet,aztán meglátod hogy reagál,legalább nem őrlődsz még évekig,hidd el,felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!