Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmutassam neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezt a verset én írtam...már 1 éve szerelmes vagyok a tanáromba és annyira meg szeretnem mutatni neki :(

Már sok verset írtam...de ez teljesen neki szól.

Felhőktől sötét az éj, Ködös a nappal s ködös a fény. Álmomban csókolom édes ajkadat, s ölellek szorosan míg fel nem ébredek.

Sírva nyitom ki két szemem, körül nézek, s te nem vagy velem. A szívem már darabokban s ordítok a fájdalomtól. Mond miért is találkoztam véled? Csak csalódás mit adtál nékem.

Nem akarok többé semmit, csak egyszer érezd mind azt mit szenvedtem érted!

16 lány.

2012. ápr. 24. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
ne, úgyse lesz belőle semmi
2012. ápr. 24. 08:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Tanárnak? NE!

Úgysem lehet semmilyen kapcsolat köztetek, ezzel meg csak kellemetlen helyzetbe hoznád mindkettőtöket.

Keress a korodbeliek között olyan fiút, akinek írhatsz hasonló verseket!

22/L

2012. ápr. 24. 08:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendben koszi....emigy jo lett?
2012. ápr. 24. 08:59
 4/10 anonim ***** válasza:
nem olyan rossz,de még tökéletesíthetnéd kicsit,hogy vers formája legyen
2012. ápr. 24. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:
NEEEEE.
2012. ápr. 24. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha az irodalom tanárod, akkor megmutathatod neki, de készülj fel, hogy az fogja mondani: Kislányom, aranyos ez, de nem vers. Dolgozzál még rajta.

Amúgy ne mutasd meg neki. Ez egy kedves kis plátói szerelem, a vallomásokkal várj, amíg leérettségizel. (Ha csak nem akarsz a szégyen miatt másik iskolába átiratkozni. Valószínűleg az elutasítás után roppant zavarban éreznéd magad, pláne a közös órákon.)

2012. ápr. 24. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha megmutatod, utána vérciki lesz minden egyes óra vele. Nagyon kényelmetlenül fogod magad érezni:D Jobban jársz, ha elfelejted...
2012. ápr. 24. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Szegény informatikatanár.:(

De tudod mit...?Menj oda hozzá,valld be neki az érzéseidet,aztán meglátod hogy reagál,legalább nem őrlődsz még évekig,hidd el,felesleges!

2012. ápr. 24. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:
NE! Semmiképp se! Csak kellemetlen helyzetbe hoznád magad, nagyon sz*r lenne utána!
2012. ápr. 24. 11:11
 10/10 A kérdező kommentje:
jo...rendben, majd igyekszem nem hulyet csinalni magambol es kellemetlen helyzetbe hozni ot.
2012. ápr. 24. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!