Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet akkora bunkó, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet akkora bunkó, hogy összegyűjtötte a szőnyegről a hajcsomómat, hogy megmutassa nekem?

Figyelt kérdés

A barátom hétvégén takarított a szobájában, tegnap amikor felmentem hozzá, mondta hogy összeszedett nekem valamit. És erre előveszi a szekrényéről a hajcsomót. Ami az én hajamból van.

Köpni-nyelni nem bírtam, hogy lehet valaki ennyire bunkó, csak annyit szóltam rá, hogy fél év alatt azért többször is összetakaríthattál volna.

Nem is értem mi célja volt ezzel, hosszú,egyenes barna hajam van, nem hullik, még hajmosáskor sincs tele hajjal a kád. Neki viszont kedvenc szokása a hajamat simogatni meg turkálni, szóval nyilván hullik ki pár hajszál.

Emlékszem, még amikor ismerkedtünk, beszélt a legutóbbi nőjéről, hogy mennyire utálta, hogy szanaszét van a haja mindenhol a lakásban. Erre most tessék, rólam is nyilván ugyanezt gondolja.

Dehát mit lehet tenni? Hajhálóban legyek nála, vagy komolyan, miért ekkora dolog ez egy felnőtt ember számára?

2015. dec. 29. 11:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Neked is erzeked van az agyi csernobilokhoz
2015. dec. 29. 11:28
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

ez nyilván a hosszú hajjal jár, nem te tehetsz róla

kicsit gyakrabban kéne takarítania és nem lenne feltűnő

amúgy nem értem mit is kér rajtad számon, nyilván nem direkt csinálod

2015. dec. 29. 11:32
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Vegyél fel hajhálót és ne engedd,hogy a hajadhoz nyúljon ha megkérdi mi bajod mond meg neki, hogy ha annyira zavarja az a pár hajszál ne csesztesse a hajad.
2015. dec. 29. 11:34
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
Háát, tőlem kapna egy leborotvált hajú, kopasz barbit ajándékba, aztán csókolja habosra...
2015. dec. 29. 11:51
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem igazán értem mi volt ezzel a célja. Nyilván hullik mindenkinek a haja, a hosszú szálak meg jobban látszanak. Neked mi közöd van ahhoz, hogy az ő szobájában mekkora kosz van? Ez inkább az ő szégyene, ha lusta takarítani. Keressen akkor egy kopasz barátnőt.
2015. dec. 29. 11:53
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Valamiért kötözködnie kell és ha ez igy van akkor már nincs messze a vége...
2015. dec. 29. 11:54
 7/16 anonim ***** válasza:
5%
Már bocs. Miért nem te teszel rendet magad után. Nem nehéz ám. Vagy anyuci hozzászoktatott?
2015. dec. 29. 11:56
 8/16 A kérdező kommentje:
:D Feltakarítok magam után, viszont ne haragudj, de nem szoktam a hajszálaimat keresgélni a földön. De nálatok biztos ez mindennapos program. Keresse meg mindenki az esetlegesen elhullajtott 2 darab hajszálát! :D
2015. dec. 29. 11:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Én beletömtem volna a hülyegyerek szájába! Mi olyan kur#a nehéz heti két-három porszívózásban?
2015. dec. 29. 12:18
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

En elhullajtanek mas nok hajszalait, amik masszinuek. Es en szednem fel a foldrol es mutogatnam neki, h ez h kerult ide? Ki jart itt? Na attol kezdve nem fogja tobbe mutogatni a hajcsomodat, hanem surun porszivoz...

En biztos kicsinalnam az idegeit ilyen kis inyencsegekkel. :D A jatek az jatek, nem?

Akkor mindenkinek hullik a haja, ha turkaljak. Ezentul konytba tedd, mielott odaersz es verj ra a kezere, ha hozzanyul.

2015. dec. 29. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!