Van olyan, aki a Ponter.hu oldalon összegyűjtötte a pontjait és meg is kapta a kiválasztott ajándékot?
Figyelt kérdés
én pl összegyűjtöttem és már eltelt 3 hét és még mindig nem kaptam meg a hajvasalót, valamint azóta be sem tudok lépni az oldalra mióta elértem a pontjaimat..elkérték a címem és ennyi...nem tudok belépni és az emailjeimre sem válaszolnak..2010. nov. 30. 14:10
2/8 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy még aktuális-e, én is most nyertem egy kenyérpirítót, én be tudok lépni, és automatikusan jött egy levél, nekem azt írták 1 hónap, és levelezek is velük, mert az esetleges kérdéseimet feltehetem nekik! :)
Neked írtak üzenetet? nem lehet hogy más e-mail címről voltál beregizve?
Remélem tudtam segíteni..:)
3/8 A kérdező kommentje:
jó emailcímmel próbálkozom. mikor összegyűlt a pontom, akkor írtak egy emailt, hogy adjam meg az adataim aztán kész. ennyi..te milyen emailcímen levelezel velük? én az info@ponter.hu oldalra írtam és semmi válasz...
2010. dec. 9. 06:49
4/8 anonim válasza:
énis arra írtam, de nekem visszaírnak..:/
5/8 anonim válasza:
vagy nézd meg hogy nem-e spam-be ment..:)
6/8 A kérdező kommentje:
nem spamba ment...meg amúgy is már egy hónap eltelt...vagy több....már kellett volna, hogy küldjék..lemondtam róla..mostmár ha elfelejtett jelszót kérek, azt írja ha beírom az emailcímemet, hogy nincs ilyen a rendszerben..szóval...nc :/
2010. dec. 20. 06:59
7/8 anonim válasza:
hát sajnálom! :/
sajnos még nekem se biztos hogy elküldik, majd januárban kiderül..:)
8/8 anonim válasza:
megnyugtatok mindenkit.nekem már hozott ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!