Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet még sose láttam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet még sose láttam menstruálni szex sincs olyankor mit tegyek hogy legalább megmutassa hogy milyen amikor menstruál?

Figyelt kérdés
Szerinte azt az időszakot ki lehet birni szex nélkül de én már annak is örülnék ha megmutatná milyen amikor vérzik de erre sem hajlando azt mondja nem nekem valo latvan az.

2017. aug. 16. 09:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Most konkrétan azt akarod látni miként folyik belőle a vér ?

31/f

2017. aug. 16. 09:51
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a csajodnak igaza van...
2017. aug. 16. 09:51
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Na,egy nő,aki teljesen diszkréten intézi ezt az ügyet,nincsenek nyomok :D
2017. aug. 16. 09:52
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

"Szerinte azt az időszakot ki lehet birni szex nélkül" - valóban.

Azt nem értem, miért izgatja ez a fantáziádat, semmi különös nincs ilyenkor, egyszerűen csak véres és kész.

2017. aug. 16. 09:56
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Elég beteg dolog, ha erre izgulsz...
2017. aug. 16. 10:08
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Volt már élettársam, én neki se mutattam soha, hogy nézd, vérzek. Én is úgy gondolom, hogy egy férfi nem nagyon bírná ezt a látványt.
2017. aug. 16. 10:11
 7/20 anonim ***** válasza:
35%
Amelyik ferfi nem birna ezt a latvanyt, az a szememben nem is ferfi, lol :D A baratom se nezegette konkretan, hogy folyik, de pl van szex olyankor es tampont is lehet elotte kivenni (pl amikor szexelni akarunk es be vagyunk indulva, nem tunok el a lakas masik vegebe, hogy kivegyem) es nem ertek traumak, nem is en vagyok az elso baratnoje, azt mondta latott mar ilyet... Nem tudom, mit kell ettol direkt felteni egy ferfit, elvileg nem kisgyerekekrol beszelunk.
2017. aug. 16. 10:22
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nézegetni, még nem jutott eszembe. Viszont szex olyankor is van. A párom szerint, ha lehet mondani, egy fokkal még jobb is.
2017. aug. 16. 10:35
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Ilyenkor sokkal könnyebben kapgat el fertőzést mert nyitottabb a méhszáj picit mint menzesz nélkül... Így érthető, hogy nem akar szexet. (Sokan csinálják akkor is, nem kaptak el semmit... De az esély nagyobb). Amugy meg: vérzik, ennyi a látvány.
2017. aug. 16. 10:45
 10/20 anonim válasza:
83%
Megértem a barátnőd, én sem mutogatnám a pasimnak. Elvégre a csokizás is mindennapos dolog, mégsem díjaznám, ha valaki látni akarná kula bácsit
2017. aug. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!