Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet az ha megtalálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az ha megtalálom nagynehezen azt akivel boldog vagyok, elrontja?

Figyelt kérdés

A sok lapos, sz.r, kisstilus unalmas kapcsolatok utan talalok nem egy esetben olyat, akivel pezseg az élet, habzsolni lehet azt, fejest ugrani mindenbe, partner bármiben, ugyanolyan mint en, a szó szoros értelmében végre ÉLEK, boldog vagyok, erre a másik belerondít az egészbe.

Pl ez mellett vagy neki all bűnözni(lecsukják)

Vagy egy masik beleesik a drogba(komoly, élhetetlen mellékhatasokkal)

Meg sorolhatnám hogy miert, de dobhatom őket kifelé:( pedig diplomás értelmiségiek meg hasonlók.

2022. jún. 19. 17:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Mar megint itt! Milyen ertelmiseg az aki egy ilyen csajjal szoba all! 😂😂😂
2022. jún. 19. 22:09
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
#21! Hát, olyanok, mint Berki volt. 😂 Isten nyugosztalja. Ők ilyen másfajta értelmiségiek, na😉
2022. jún. 20. 00:32
 23/24 anonim ***** válasza:
90%

Soha egyikkel se voltál boldog és nem is leszel

Egyrészt mert borzasztó rosszul választasz

Másrészt neked a kirakat és a dráma az életed

Ezekből pont nem lesz soha szép kapcsolat

2022. jún. 20. 06:55
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nálad az a baj, hogy nem tudsz meglenni nyüzsi meg dráma nélkül. Azzal vagy boldog, aki alapvetően sittes jellemre, mert neked az kell az izgalomhoz, azzal rontja el, hogy kijön belőle az, ami miatt neked szimpatikus.
2022. jún. 20. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!