Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az ha megtalálom nagynehezen azt akivel boldog vagyok, elrontja?
A sok lapos, sz.r, kisstilus unalmas kapcsolatok utan talalok nem egy esetben olyat, akivel pezseg az élet, habzsolni lehet azt, fejest ugrani mindenbe, partner bármiben, ugyanolyan mint en, a szó szoros értelmében végre ÉLEK, boldog vagyok, erre a másik belerondít az egészbe.
Pl ez mellett vagy neki all bűnözni(lecsukják)
Vagy egy masik beleesik a drogba(komoly, élhetetlen mellékhatasokkal)
Meg sorolhatnám hogy miert, de dobhatom őket kifelé:( pedig diplomás értelmiségiek meg hasonlók.
Ühüm értem, Berki, mint értelmiségi....
Ok, meg van kb az értékrended. El tudtam helyezni egy skálán😂.
Nnnaaa, csak kibogozzuk ezt így közösen😂😂😂😂😂😂
Kislány, a Berki párhuzammal durván telibe találtál!
Mi megérkeztünk a te világodba, ami a kirakatról szól, nyilván azért nem vagy boldog, amiért ő sem volt sosem. Köszi, hogy megfejthettünk!
Tudom hogy Berki nem nepszeru
De jé, magyar es tanult es drogozik.
Ezert irtam peldanak merz egyeseonek ez hihetetlen
Gondolom, hogy az "ÉLET" a kérdezőnek az, hogy januárban Balin koktélozás, februárban Svájci síelés, márciusban bevásárlás Párizsban stb.
Az szürke belföldi hétköznapokon pedig heti 3 buli valamelyik haver Balaton parti nyaralójában vagy egy menő bpi koktélbárban. Közben pedig úgy fogy a kokain, mint nagyinál a cukor lekvárfőzéskor. A helyszínek közötti utazáskor pedig a Bentleyvel le kell villogni a sok suttyó prolit, akik csak 170-el tötymörögnek a belső sávban.
90%-ukat 2 kategóriába lehet sorolni: "gazdaságis" újgazdag (áfázás, számlázás, jövedéki bcs.) és a gyártulaj/NER apukás aranyifjú. Gondolom, a kérdező az épp aktuális, féléves ribi pozíciót tölti be. Aztán csodálkozik, hogy miatta senki sem változtatja meg a hosszú évek óta változatlan életvitelét...
Berki zsidó volt , nem magyar, csak itt élt, és nem, nem tanult, villanyszerelő szakmunkást végzett. De hát meghalt, fátylat rá.
Segítek bármiben szívesen, igen tájékozott ember vagyok 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!