Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt direkt csinálja velem? A volt barátnőmmel 3 évig jártunk. Aztán szakítottunk amit ő kezdeményezett. Nem esett jól, de nagynehezen elfogadtam. Megbeszéltük,hogy barátok maradunk!
Telefonon heti 3-4 szer beszélünk amit 80%-ban ő kezdeményez.Ha nem veszem fel a telefont egyből,negyed óra múlva ujból próbálkozik.És egyből számonkér mit csináltam miért nem vettem fel?Ma én hívtam,picit beszéltünk.Mondta,hogy este megy kocsival egyik barátnőjéhez aki 60km-re lakik tőle.Mondtam neki,hogyha odaér,csengesse meg a számom.Így legalább nyugodtan alszom.Megigérte,hogy így lesz.Hát nem így lett:)Nem csörgött:(
Arra nem gondolok,hogy valami baja lehet,mert hasonló szitu már máskor is előfordult...
Szerintetek miért csinálja?
Főleg lányok válaszára lennék kiváncsi!Köszi
Szerintem direkt.. csörgesd meg te, biztos arra vár (:
Élvezi, hogy aggódsz érte..
Szia!Ez nehéz,nekem még nem volt 3éves kapcsolatom,de szerintem a hosszú idő miatt mégeléggé kötődik hozzád,viszont időnként rájön,h már nem vagytok együtt,nem tartozik neked válasszal,viszont ő elvárja ezt tőled...ez elég b.nkó dolog tud lenni...=S
Szerintem ezt beszéld meg vele,kérdezd meg h ő miért várja el h beszámolj neki arról,h miért nem vetted fel a telefont,viszont ő még megcsörgetni se tud...
Remélem tudtam segíteni (=
Az első válaszolónak igaza lehet!Most csörizett(pedig már 1/2 órája ottvan:)
Gondolom tesztelt,hogy mennyire aggódom érte.Csak nőkkel ne kezdene az ember::))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!