Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagynehezen ráveszem magam, hogy lányként elhívjam, akkor melyik a legjobb ötlet?
Tegnap koltolztem a varosba ;ahol most az illeto lakik,akirol irni fogok. Csak hetkoznaponkent lakik ebben a varosban,pentekenkent megy haza.Egy hete nem beszeltunk,de abban maradtunk az elso talalkozo utan ,hogy majd meg talalkozunk.
En zarkozott voltam, amit utolag banok,mert tenyleg minimalis alapveto dolgoktol elzartam magam...es sajnos a kedvem rossz volt . Megis talalkozo kozben ide oda tervezgetett. Altala jo hangulatban telt ..
Azota mar tudom,hogy szeretnek vele idot tolteni.megismerni, elmenni akar egy buliba,tancolni egy jot.
A verzio :ma este irok neki,hogy kicsivel tobb kajat csinaltam es ha szereti ,akkor mi lenne ha osszefutnank ,es megkinalnam vele...aztan lenne nalam eppen egy kis alkohol,iszogatnank. Van egy bulihely a varosban,ahol epp egy olyan fellepo lesz,(az egyik) ami nem az a tipikus tancolos zene,hanem inkabb csak zeneszoveg....
B verzio: csak siman irok neki,lenne e kedve buliba menni . O nem ismeri itt a helyeket, legalabbis akkor meg ugy volt ..es szerintem nem koveti a fellepoket.
C verzio:megkerdezem,mi lenne ha holnap(pentek) vagy holnap utan elmennenk arra a bulihelyre. Akkor mar normal buli lesz ,olyan szamokkal ;amire lehet tancolni . Itt ugye fennall,hogy o ingazik,es valoszinu,hogy nemet mond,mert elmult heteket tekintve o penteken utazik vissza Pestre es jon vissza vasarnap. De ha meg is kerdezem,talan o megkerdezne ,hogy mit szolok a ma estehez...Talan.
A talalkozo utan ereztem,hogy nekem kell ot keresnem,ha a tarsasagat akarom, mert tenyleg nem voltak olyan megnyilvanulasaim;ami neki azt mutatta volna,hogy szeretnek vele majd idot tolteni.....
Amit szeretnek ,az az,hogy legyen egy jo estenk . Ha ugy alakul,akkor akar szexben is bennevagyok. Ez meglepo gondolat szamomra ..mert nem szoktam 2.randin , de azt erzem, hogy ezeket az alkalmakat sosem kihasznalva,egyszer megtapasztalnam. Csak elveznem a pillanatot .
A srac nagyon szimpatikus. Nem keres,ami rossz erzes ..ertheto, csak aztan ne hogy az legyen,hogy azt hiszi nyomulok. Nem akarok kellemetlen lenni...
A kerdesemben ,hogy "lanykent elhivjam" arra szol,hogy eddig en senkinel nem kezdemenyeztem,mindig forditva volt ..
Mindketten 20on évesek vagyunk
Hivd el
De azt nem ertem h ha vele akarsz lenni akkor miert bulizni hivod ...
Egy buliban eselytelen h jobban megismerd.
Inkabb hivd el setalni es emlitsd meg h kiprobaltal egy uj receptet es nincs e kedve megkostolni
Mi lenne ,ha palacsintat sutnek?
Az az igazsag,hogy nincs tepsim..itt . Azt meg nem hoztam.
Az nagyon uncsi lenne?
Haat a setalos beszelgetos sem volna rosdz,de en innek egy kis alkoholt a feloldodashoz...az segitene szerintem.
Egy hete nem keresett. Nem erdekled. Ne csinalj hulyet magadbol. Ha mindenkeppen tenni szeretnel valamit irj ra h h van, mi tortent vele az elmult egy hetben, eltunt.
Ha a beszelgetesbol erzed h nyitott rad, akkor beszelgessetek gyakrabban es majd o felveti h szeretne latni, de jelenleg volt egy szr randitok es nem is ertene miert akarod etetni (szxelni vele???) ha ott es akkor hideg voltal.
Ne ronts ajtostul a hazba es ne udvarolj.
Persze ha kulsoleg bejossz neki lehet h megdug es A.nem keres tobbet, B. Megtart szeretonek, de komolyan ennyit szeretnel ettol?
Egy hete nem keresett, nem erdeklem
... ez sajnos ezt mutatja.
De azt gondolom,h az elozmenyeket is nezni kell. Elotte mikor beszelgettunk neten, hetente egyszer keresett es mindig csak o ...igazabol nem is foglalkoztam akkor az egesszel. Csak mindig visszairtam ..
Most,hogy ebben maradtunk,hogy majd talalkozunk , nem tudom mi legyen..
Eleget gondolkodtam mar a mierteken,csak siman szeretnem jol erezni magam egy olyan diuval,aki tetszik. Nem akarok rarontani . Ha csak azt kerdezem mizu;es nem dobom fel a talalkat,akkor meg nem latom ertelmet irni. Varni meg nem szeretek es nem is tudok igazabol , akkor inkabb lemondok az egeszrol.
Oszinten szolva;ha itt kiirok kerdest,es elhatarozom magam valami dontes mellett,aztan elolvasom a velemenyeket,akkor mindig megingok. Es megint nem azt csinalom,amit erzek,hogy jo lenne. Es ezt nem szeretem magamban..
Kepzeljetek,irtam neki tegnap este. Kerdeztem,hogy raerne e egy italra. Erre irta,hogy eppen foz es tusolnia kell.
De azt ugy konkreran nem irta le,hogy igen, benne van.
Erre megkerdeztem poenosan h hany ora hossza lesz..erre o: hany orat akarok. Ezt mind smileyekkel,szoval latszolag viccesen.
Erre irtam,hogy nem ismerem a rutinjat,de elkezdek iszogatni. Erre o megkerdezte hogy bulizni megyek-e este . Irtam,hogy talan igen..aztan irta,hogy x helyre ? Es valaszoltam,h nyaron csak az van a varosban...es ENNYI volt.
nem irt tobbet azota egy betut sem....
Hihetetlen mennyire felreertettem....
Idiotan erzem magam elegge..
Alkohol, iszogatás, buli.. Nálam ezzel elvágtad magad. 👎
De a palacsintázás király! 👑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!