Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nagynehezen ráveszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagynehezen ráveszem magam, hogy lányként elhívjam, akkor melyik a legjobb ötlet?

Figyelt kérdés

Tegnap koltolztem a varosba ;ahol most az illeto lakik,akirol irni fogok. Csak hetkoznaponkent lakik ebben a varosban,pentekenkent megy haza.Egy hete nem beszeltunk,de abban maradtunk az elso talalkozo utan ,hogy majd meg talalkozunk.

En zarkozott voltam, amit utolag banok,mert tenyleg minimalis alapveto dolgoktol elzartam magam...es sajnos a kedvem rossz volt . Megis talalkozo kozben ide oda tervezgetett. Altala jo hangulatban telt ..

Azota mar tudom,hogy szeretnek vele idot tolteni.megismerni, elmenni akar egy buliba,tancolni egy jot.

A verzio :ma este irok neki,hogy kicsivel tobb kajat csinaltam es ha szereti ,akkor mi lenne ha osszefutnank ,es megkinalnam vele...aztan lenne nalam eppen egy kis alkohol,iszogatnank. Van egy bulihely a varosban,ahol epp egy olyan fellepo lesz,(az egyik) ami nem az a tipikus tancolos zene,hanem inkabb csak zeneszoveg....

B verzio: csak siman irok neki,lenne e kedve buliba menni . O nem ismeri itt a helyeket, legalabbis akkor meg ugy volt ..es szerintem nem koveti a fellepoket.

C verzio:megkerdezem,mi lenne ha holnap(pentek) vagy holnap utan elmennenk arra a bulihelyre. Akkor mar normal buli lesz ,olyan szamokkal ;amire lehet tancolni . Itt ugye fennall,hogy o ingazik,es valoszinu,hogy nemet mond,mert elmult heteket tekintve o penteken utazik vissza Pestre es jon vissza vasarnap. De ha meg is kerdezem,talan o megkerdezne ,hogy mit szolok a ma estehez...Talan.

A talalkozo utan ereztem,hogy nekem kell ot keresnem,ha a tarsasagat akarom, mert tenyleg nem voltak olyan megnyilvanulasaim;ami neki azt mutatta volna,hogy szeretnek vele majd idot tolteni.....

Amit szeretnek ,az az,hogy legyen egy jo estenk . Ha ugy alakul,akkor akar szexben is bennevagyok. Ez meglepo gondolat szamomra ..mert nem szoktam 2.randin , de azt erzem, hogy ezeket az alkalmakat sosem kihasznalva,egyszer megtapasztalnam. Csak elveznem a pillanatot .

A srac nagyon szimpatikus. Nem keres,ami rossz erzes ..ertheto, csak aztan ne hogy az legyen,hogy azt hiszi nyomulok. Nem akarok kellemetlen lenni...

A kerdesemben ,hogy "lanykent elhivjam" arra szol,hogy eddig en senkinel nem kezdemenyeztem,mindig forditva volt ..

Mindketten 20on évesek vagyunk

2018. aug. 2. 07:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hivd el

De azt nem ertem h ha vele akarsz lenni akkor miert bulizni hivod ...

Egy buliban eselytelen h jobban megismerd.

Inkabb hivd el setalni es emlitsd meg h kiprobaltal egy uj receptet es nincs e kedve megkostolni

2018. aug. 2. 07:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Mi lenne ,ha palacsintat sutnek?

Az az igazsag,hogy nincs tepsim..itt . Azt meg nem hoztam.

Az nagyon uncsi lenne?

Haat a setalos beszelgetos sem volna rosdz,de en innek egy kis alkoholt a feloldodashoz...az segitene szerintem.

2018. aug. 2. 07:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy hete nem keresett. Nem erdekled. Ne csinalj hulyet magadbol. Ha mindenkeppen tenni szeretnel valamit irj ra h h van, mi tortent vele az elmult egy hetben, eltunt.

Ha a beszelgetesbol erzed h nyitott rad, akkor beszelgessetek gyakrabban es majd o felveti h szeretne latni, de jelenleg volt egy szr randitok es nem is ertene miert akarod etetni (szxelni vele???) ha ott es akkor hideg voltal.

Ne ronts ajtostul a hazba es ne udvarolj.

Persze ha kulsoleg bejossz neki lehet h megdug es A.nem keres tobbet, B. Megtart szeretonek, de komolyan ennyit szeretnel ettol?

2018. aug. 2. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne feküdj még le vele. Találkozz vele, ez jó ötlet. De most csak azért fekudnel le vele, hogy érdekeld
2018. aug. 2. 08:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Egy hete nem keresett, nem erdeklem

... ez sajnos ezt mutatja.

De azt gondolom,h az elozmenyeket is nezni kell. Elotte mikor beszelgettunk neten, hetente egyszer keresett es mindig csak o ...igazabol nem is foglalkoztam akkor az egesszel. Csak mindig visszairtam ..

Most,hogy ebben maradtunk,hogy majd talalkozunk , nem tudom mi legyen..

Eleget gondolkodtam mar a mierteken,csak siman szeretnem jol erezni magam egy olyan diuval,aki tetszik. Nem akarok rarontani . Ha csak azt kerdezem mizu;es nem dobom fel a talalkat,akkor meg nem latom ertelmet irni. Varni meg nem szeretek es nem is tudok igazabol , akkor inkabb lemondok az egeszrol.

Oszinten szolva;ha itt kiirok kerdest,es elhatarozom magam valami dontes mellett,aztan elolvasom a velemenyeket,akkor mindig megingok. Es megint nem azt csinalom,amit erzek,hogy jo lenne. Es ezt nem szeretem magamban..

2018. aug. 2. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Hívd el kávézni
2018. aug. 2. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem az 'A' opcióval megfognál. Mondjuk a bulihelyes része az annyira nem tetszik, de még az is beleférne.
2018. aug. 2. 10:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Kepzeljetek,irtam neki tegnap este. Kerdeztem,hogy raerne e egy italra. Erre irta,hogy eppen foz es tusolnia kell.

De azt ugy konkreran nem irta le,hogy igen, benne van.

Erre megkerdeztem poenosan h hany ora hossza lesz..erre o: hany orat akarok. Ezt mind smileyekkel,szoval latszolag viccesen.

Erre irtam,hogy nem ismerem a rutinjat,de elkezdek iszogatni. Erre o megkerdezte hogy bulizni megyek-e este . Irtam,hogy talan igen..aztan irta,hogy x helyre ? Es valaszoltam,h nyaron csak az van a varosban...es ENNYI volt.

nem irt tobbet azota egy betut sem....

Hihetetlen mennyire felreertettem....

Idiotan erzem magam elegge..

2018. aug. 3. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Alkohol, iszogatás, buli.. Nálam ezzel elvágtad magad. 👎

De a palacsintázás király! 👑

2018. aug. 4. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!