Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom rokonai előtt berugtam nagyon csúnyán,ezzel lejaratva őt is és magamat is,mit tegyek most?

Figyelt kérdés
nagyon rég ittam és most kevertem is az alkoholt, hazafele a kocsi rázkodasatol hanytam is
2022. jún. 19. 15:27
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
magamtól ittam 😔 aztán par pohár után már nem volt barátom a mérték😔
2022. jún. 19. 16:14
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezután csak mértékkel igyál alkoholt, sose rúgj be újra.
2022. jún. 19. 16:16
 13/32 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon rosszul érzem magam,én már nem ilyen vagyok,ezekből teljesen kinőttem
2022. jún. 19. 16:16
 14/32 A kérdező kommentje:
nem akarok soha többet inni, de nem akarom őt elveszíteni,nem tudom meg-e bocsájt,abban remenykedem,hogy tudja,hogy nem ilyen vagyok ez csak egy balul elsült este volt,csak ezek után hogy menjek a rokonai közé ha kibékülünk?
2022. jún. 19. 16:18
 15/32 anonim ***** válasza:
De náluk? Ők kinálták?
2022. jún. 19. 16:19
 16/32 A kérdező kommentje:
esküvő volt,magamtól ittam
2022. jún. 19. 16:20
 17/32 A kérdező kommentje:
anyaék szerint túlzás ilyen miatt szakítani,de ő nagyon határozott volt
2022. jún. 19. 16:22
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Áh, akkor biztos nem e miatt szakított, ez csak hab volt a tortán. Azért ha valakivel van egy erős kapcsolatod, nem szakítasz ennyi miatt, hanem megbeszelitek. Jó, nem szép dolog, de megesik. Mindenki hibázik néha. Úgyhogy szerintem ennek már mindegy..

Ha tőle bocsánatot kértél, akkor csak magaddal kell elszámolnod már.

2022. jún. 19. 16:56
 19/32 A kérdező kommentje:
nem veszekedtunk soha az egy év alatt,de azt viszont tudom,hogy ő gyűlöli az alkoholt és ezt nagyon elítéli
2022. jún. 19. 17:02
 20/32 anonim ***** válasza:
24%
Akkor mi a fa*zért ittál, ha tudtad, hogy elítéli? Nem gondoltad, hogy vannak emberek, akik nem csak dobálóznak a szavakkal, hanem elveik is vannak? Én is kibas*talak volna, mint macskát szarni. Mit képzelsz magadról? Ráadásul tönkretenni egy családi eseményt, egy esküvőt? Ez megbocsáthatatlan. Keress valami magadhoz való szakadt piást. Undorító. Nehogy már ez legyen a normális. Messze nem a tolerálható kategória. Normális helyen legalábbis nem.Válassz egy magadhoz hasonló prolit, ott még meg is dicsérnek érte, mint itt néhányan.
2022. jún. 19. 17:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!