Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltetek át hasonlót?
Együtt lakom egy pasival, aki egy egyszerű, nehezen ismerkedő pasinak tűnt, autóbádogos, nem az a szívtipró külsejű pasi, halistennek igénytelenebb, gondoltam nem nőzik legalább...( regi cuccokban jár, kopott, de mosdani mosdik)
Úgy tűnt, mellette meglelem végre a nyugalmam. Nagyon ragaszkodó ember, sokat kereste a kedvem.
Közben kiderült, hogy “ alulértékeltem”,nagyon népszerű a nők körében es titkon házas nőket boldogít az ágyban, akiknek csak a jelenlétét nyújtja, mégis rajonganak érte... rengeteg likeot kap, rengeteg nő a facebookján... kiderült, hogy a kapcsolatunk alatt is vegig csalt velük, elmondása szerint ez csak szex, egy ferfi maskepp működik, de tagadott mindent, ő nem csalt meg soha, de én mégis rájöttem, női megérzés....
Pedig sose maradt ki, nem dugdosta a mobiljat , mert ezek akkor írtak, amikor ő rajukírt.
Annyi nő van, hogy zavarbaejtő.
Egyszer azt mondta, hogy egy okos ferfi fenntart 3-4 szexkapcsolatot, hogyha egyik nem ér rá, vagy a barátnője szakít, vagy a nő, akinek udvarol, nem adja be a derekát eleg hamar, akkor ne maradjon hoppon. 47 éves már és így gondolkodik.
Ezek a nőknek csak a szexet nyútja, figyelmet es nekik elég. Azt mondta hogy akkor hajlamos megcsalni , ha összeveszek vele es esetleg ha mosolyszünet van
Tud egy ilyen ember érzelmeket táplálni irántam?
*És sirattja a 30-ast
De az exével is ugyanezt csinálta. Az mellett sem volt korrekt, mellette sunyiban társkeresőzött aztán rola is ugy zeng hogy álmai nőjét veszitette el. A házas kioregedett szexkapcsolatos nők meg ugyan nem álmai női, de mégis ujra es ujra visszaesik ebbe.
Ez is bizonyítja, hogy aki meg akar csalni, meg is fog.
"Tud egy ilyen ember érzelmeket táplálni irántam?"
Te hogy tudsz iránta?
Privre nem magyarázta nem is kell.
Abszolut latszik rajra ahogy a kapcsolatban kialakulnak eloszor a kisebbsegi komplexusai, aztán féltéknység, kapuzárasi pánik azt hiszi nincs esélye a nőknél aztán kezdi az egoját más nőkkel helyreállitani. Ha már visszair vki egyaltalán neki az már" hahaha hehehe"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!