Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen teátrális viselkedés csak színház, vagy veszélyes is ?
Mit gondoltok arról a pasiról aki folyton fenyegetőzik, ha nem úgy mennek a dolgok a kapcsolatban, ahogy szeretné, hogy megöli magát es megmondtam neki, hogy engem ezzel nem manipulál erre abbahagyta.
Megtudtam róla, hogy az előző barátnőjét, egy vita során meg akarta gyújtani, és le is öntötte benzinnel, de végül mégsem tette meg.
Pedig végig csalta a barátnőjét, mégis mikor a barátnő szakítani akart, így reagált.
De ez az ember félti magát, fél a börtöntől, folyton aggódik magáért és szerintem nem tenne soha rosszat senkinek, hanem az egész egy nagy színdarab, mert egy olyan alsóbb melósréteg tagja, akiknél ez egy gyakoribb reakció.
Sose ártott senkinek es szerintem nem is fog csak ijesztget másokat hisz imádja a szabadságot , sok a barátja
" egy vita során meg akarta gyújtani, és le is öntötte benzinnel, de végül mégsem tette meg."
Ez még így is szakító ok. Nekem legalábbis.
Te amúgy normális vagy? De komolyan...
Ennél nagyobb intő jel nincs. Komolyan nincs! Ennél csak az lenne egyértelműbb, ha egy cetli lenne rajta, hogy "Bántani foglak, mert egy k.baszott szociopata vagyok.". Ezzel majdhogynem egy szinten van az, hogy leöntötte a volt csaját benzinnel. Mi kellene neked, hogy egy fickót elmebetegnek tekints és dobbants? Fel kellene képelnie az első randin, vagy mi a f.sz?
LOL! Még kérdezi, veszélyes-e... Tudod, Kérdező... Nem olyan vészes a tag. A sebzett vadkan és sebzett medve se veszélyes az emberre. Csak szeretnek nyálbuborékot fújni, vérzés közben, mert oldja a stresszt. Fú de tahó paraszt vagyok!
Azt akartam mondani, hogy ha van magadhoz való ép eszed, olyan messze kotródsz az ilyen embertől, amilyen messzire el sem látsz! Ha megtudnám, hogy a mindenkori barátnőm csinálta exével ugyanezt, valószínűleg az összes létező fegyveremet ráfognám, és úgy hátrálnék ki a lakásból. Egy gyanús mozdulat, össztűz, aztán futnék az életemért. Oké. Elismerem: Abszurd volt a példa, de szerintem átjön a lényeg.
Nyugodtan lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!