Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen teátrális viselkedés csak színház, vagy veszélyes is ?
Mit gondoltok arról a pasiról aki folyton fenyegetőzik, ha nem úgy mennek a dolgok a kapcsolatban, ahogy szeretné, hogy megöli magát es megmondtam neki, hogy engem ezzel nem manipulál erre abbahagyta.
Megtudtam róla, hogy az előző barátnőjét, egy vita során meg akarta gyújtani, és le is öntötte benzinnel, de végül mégsem tette meg.
Pedig végig csalta a barátnőjét, mégis mikor a barátnő szakítani akart, így reagált.
De ez az ember félti magát, fél a börtöntől, folyton aggódik magáért és szerintem nem tenne soha rosszat senkinek, hanem az egész egy nagy színdarab, mert egy olyan alsóbb melósréteg tagja, akiknél ez egy gyakoribb reakció.
Sose ártott senkinek es szerintem nem is fog csak ijesztget másokat hisz imádja a szabadságot , sok a barátja
"Sose ártott senkinek es szerintem nem is fog"
A híradóban is így szoktak nyilatkozni a gyilkosok szomszédai, biztos előtted van a kép, amikor Manyi néni a biciklin ülve, kormányon a csíkos szatyor és közben sajnálkozik, hogy "Pedig olyan rendes ember volt, mindig köszönt!"
Ez egy nem normális, beteg elme és csak idő kérdése, hogy mikor fog elmenni odáig, hogy tragédiát okozzon.
"mondtam neki, hogy engem ezzel nem manipulál"
Az egy dolog, hogy mondtad, de láthatóan azért elgondolkodtál rajta, szóval nem teljesen hatástalan, és ezzel ő a célját már el is érte.
Ezt érzelmi zsarolásnak hívják, ebből sosem lesz normális kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!