Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már "szívtelen" párotok?
Minden apró vitán, vagy veszekedésen úgy megsértődik, hogy képes napokig bunkózni velem. Igaz én olyan vagyok ha valami nem tetszik, akkor megszólom. Pl. "légyszives keresd majd meg a pótkulcsot, mert már 2 hete nincs meg és úgy tudom nálad volt". Erre a válasz "aha, persze megkeresem". Eltelik 1-2 nap még persze semmi, aztán megszólom, hogy "már 2 napja mondtam". Erre én vagyok f.sz mert beszólogatok, meg dirigálok. Ne mondjam meg, hogy mit tegyen stb. Ez csak egy példa volt és változó de van olyan, hogy 1-2 órát, de olyan is volt, hogy 2-3 napot duzzog.
Ilyenkor eredetileg én vagyok rá mérges, mert valamit nem csinált meg, de a vége az, hogy én próbálok hízelegni "naa, gyere ide". Stb. Erre eltol, hagyjam békén meg ilyenek. Ő sosem jönne oda hozzám, egyszerűen szívtelen úgy érzem. Egy nőtől pedig jól esne ilyenkor néha egy bújás, vagy hízelgés...de 1 kezemen meg tudnám számolni ő hányszor jött oda.
Írhatjátok, hogy elrontottam, de igazából ha én nem kezdek hízelegni, akkor ő sosem jönne oda. Egyszer úgy összevesztünk, hogy 3-4 napig nem is beszéltünk, csak bunkózott velem esetleg...
Volt hasonló párotok?
Nem vagyunk tinik, 30 felé közeledünk, pár éve vagyunk együtt...
Azt kell eldöntened, hogy neked megfelel így egy életre vagy nem.
Ez a nő csak rosszabb lesz.
Válás esetén pedig a legrosszabb típus.
Lehúz, ellehetetlenít és hibáztat.
Nem tudom mi a megoldás rá, mert ahogy leírtad nem az a megbeszélős fajta.
Amit borítékolni mernék, hogy előbb utóbb lesz valaki a környezetedben, aki az ellentéte lesz ennek a nőnek és rájössz, hogy lehetett volna másképp is.
Azt vagy megléped és tényleg te leszel a "szemétláda" vagy belül belehalsz és egész életedben bánni fogod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!