Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már "szívtelen" párotok?
Minden apró vitán, vagy veszekedésen úgy megsértődik, hogy képes napokig bunkózni velem. Igaz én olyan vagyok ha valami nem tetszik, akkor megszólom. Pl. "légyszives keresd majd meg a pótkulcsot, mert már 2 hete nincs meg és úgy tudom nálad volt". Erre a válasz "aha, persze megkeresem". Eltelik 1-2 nap még persze semmi, aztán megszólom, hogy "már 2 napja mondtam". Erre én vagyok f.sz mert beszólogatok, meg dirigálok. Ne mondjam meg, hogy mit tegyen stb. Ez csak egy példa volt és változó de van olyan, hogy 1-2 órát, de olyan is volt, hogy 2-3 napot duzzog.
Ilyenkor eredetileg én vagyok rá mérges, mert valamit nem csinált meg, de a vége az, hogy én próbálok hízelegni "naa, gyere ide". Stb. Erre eltol, hagyjam békén meg ilyenek. Ő sosem jönne oda hozzám, egyszerűen szívtelen úgy érzem. Egy nőtől pedig jól esne ilyenkor néha egy bújás, vagy hízelgés...de 1 kezemen meg tudnám számolni ő hányszor jött oda.
Írhatjátok, hogy elrontottam, de igazából ha én nem kezdek hízelegni, akkor ő sosem jönne oda. Egyszer úgy összevesztünk, hogy 3-4 napig nem is beszéltünk, csak bunkózott velem esetleg...
Volt hasonló párotok?
Nem vagyunk tinik, 30 felé közeledünk, pár éve vagyunk együtt...
Nőként írom, ez nagyon gáz. Kérlek ne hagyd magad manipulálni. Így akarod leélni az életed, hogy neked van problémád, aztán addig vágja a pofákat meg burkolódzik napokig (hogy lehet így együtt élni.???!!) hallgatásba, míg te kezdesz el nyalizni, mintha alapból te lettél volna a hibás?
Növessz végre tököt és igazítsd el a hisztis pitsát, mert ez csak egyre rosszabb lesz.
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem olyan egyszerű a dolog, mert gyerekünk is van. Nem vagyok hibátlan én sem, mert a terhesség alatt én féltékenykedtem és vitáztam vele sokszor. Ezt megbántam és nem egyszer elnézést kértem azért az időszakért, csak sajnos olyan információkat tudtam meg, amelyek akkor sokkoltak és nem tudtam csak úgy lenyelni. Pedig próbáltam de nem ment.
Közben pedig ha bunkózik, és próbálom kivenni belőle, hogy miért ilyen, akkor azt mondja, hogy azért mert én mennyit veszekedtem. És ezt nem bírja megbocsátani... Én tényleg sajnálom, hogy úgy viselkedtem, de ez így nem megoldás, hogy évekkel később is ezt vágja a fejemhez.
Ő pedig régebben is ilyen volt, de tény hogy a szülés óta, vagy az idő előrehaladtával, de egyre bunkóbb velem... Így lehetetlen élni...
Igen, már az exével is voltak olyan napjaik mikor egymáshoz sem szóltak napokig. Az elején még azt hittem az exe a hunyó... Mindenesetre ő szakított vele nem az exe...
Nagyon nehéz így együttélni vele, de mintha azt várná, hogy utáljam meg és én "dobjam el", csaljam meg és én legyek a bűnös, hogy elhagyom a gyerekemet. De én nem vagyok az a megcsalós fajta, nem irogatok, flörtölgetek más nőkkel. Ilyen lelkiállapotban nem is menne. Sőt férfiaknak sem panaszkodom, inkább magamban őrlődöm. Egyedül az anyámnak meséltem már erről. Ő jó emberismerő és beismerte, hogy neki is feltűnt a viselkedése. Belül tudja is, hogy igazam van, de "a családot össze kell tartani" duma jön mindig, meg "szeressétek egymást". Ilyen viszonyok mellett ez nem egyszerű, sőt már teljesen kiszerettem belőle...
A család összetartásához 2 ember kell.
EGyrészt.
Másrészt a gyerek ebben a borzasztó légkörben nevelkedik. Őszintén sajnálom őt. Hasonló típus a férjem exe, gyerekei anyja. Egy hárpia, de tényleg. Férjemmel is az volt, sőt most is az - erőszakos, parancsolgatós, alpári, ott is napokig nem volt hozzá szólva ha valami nem úgy volt, ahogy ő vezényelt. GYerekeivel is nyilván ugyanígy viselkedik. A nagylány 14 évesen összepakolt és eljött hozzánk, elege lett az anyjából.
Kedves utolsó! Én megértem, az anyósom lánya (a feleségem testvére) is külföldre menekült 20 évesen! Állandóan veszekedtek az anyjával.
A feleségem miután az exétől elköltözött, hazaköltözött és egymást nyírták. Telefont kitépte az anyja a kezéből stb.
Csakis a közös gyerekünket sajnálom és féltem. Nyilván az anyja nevelné, de ilyen környezetben... Meg félek, hogy a gyerekem is ilyenné válna mellette :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!