Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglátod, elolvatsz, belül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglátod, elolvatsz, belül bizseregsz, átölelnéd. Erre a másik ideges fejjel: hol voltál, miert nem vetted fel, mondtam már hogy vedd fel, mit csináltál kivel?

Figyelt kérdés

És ezt ugy rendszeresen.

Te meglátod mikor találkoztok ujra és ujra, és szereted és milyen helyes/milyen gyönyörű, meghatodsz, megcsókolnád, de nem tudod, mert neked esik.

Es addig nyomja míg veszekedés nincs, míg ideges nem leszel, míg egybe nincs már a gyomrod.

A féltékenykedők ebbe bele sem gondolnak? Ha elmondják nekik, nem érzik át mit okoznak?

Miért hozzák le a másikat mindig?

Vagy az ilyenek szeretni sem tudnak?

2022. jún. 13. 17:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk az sem mindegy, hogy azért nem veszed fel a telefont, mert állítólag véres a székleted, közben meg mással chatelsz, telefonálgatsz, vagy qrsz éppen, vagy mert nem megoldható, hogy töltőre rakd a szerencsétlen telefont, vagy húsos-lisztes a kezed... Vagy mert a kocsmában döglesz.

Nem mindegy, hogy heti egyszer egy órát szánsz rá, vagy néha azért mersz vele kézenfogva sétálni a városban és enni egy hamburgert.

Nem mindegy, hogy kapcaként kezeled vagy a párodként.

2022. jún. 14. 21:57
 12/17 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már a masik hibáztatását

A kerdes arrol szol hogy tele vagy szerelemmel szeretettel imádod a párodat, erre ő csók helyett joforman felképel. Es gyártja a tévképzeteit.

Azt hogy szereted szerelmes vagy belé joformán semmibe veszi teljesen.

2022. jún. 15. 06:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, kiderült hogy pontosan ő lépett félre.
2022. jún. 15. 08:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Velem ilyet nem merne megtenni mivel eleve ettol tart hogy megcsalom elhagyom. Ezt ő semmiképpen nem akarja előidezni.
2022. jún. 15. 08:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Én gipszkartonozás közben ne tudom felvenni a telefont mert ugye tartani kell. Viszont ha ez miatt balhé lenne akkor tuti fel rúgnám otthon a létrát és kiönteném az összes festékes vödröt a földre és közölném, hogy most lehet takarítani. A szakmába ezt nem vesszük félvállról, szóval ha te is épp egy felújításon voltál és ebből otthon probléma van akkor ajánlom kezdj el mindent összekenni malterral és ha ez nem elég borítsad arra türhőre a talicskát.
2022. jún. 15. 09:30
 16/17 A kérdező kommentje:

15 szerintem semmi nem indokolhatja ezt a viselkedest. Azt hogy nekiesik valaki a másiknak ugy hogy egyaltalán felmerul az hogy jogtalan nincs igaza.

Tehat a miert nem vetted fel ebben onmagaban benne van az hogy lehetett barmi.

A tamado vádaskodo magatartásnak a másik alazásának számonkerésének lelki bántalmazásnak ennyivel még alapja nincs abszolut jogtalan KIZAROLAG a másik feltételezesein bizalmatlanságán tevképzetein alapszik csak.

2022. jún. 15. 09:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Es ez egyben a másik érzelmeinek abszolut semmibe vevése is.
2022. jún. 15. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!