Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglátod, elolvatsz, belül bizseregsz, átölelnéd. Erre a másik ideges fejjel: hol voltál, miert nem vetted fel, mondtam már hogy vedd fel, mit csináltál kivel?
Figyelt kérdés
És ezt ugy rendszeresen.
Te meglátod mikor találkoztok ujra és ujra, és szereted és milyen helyes/milyen gyönyörű, meghatodsz, megcsókolnád, de nem tudod, mert neked esik.
Es addig nyomja míg veszekedés nincs, míg ideges nem leszel, míg egybe nincs már a gyomrod.
A féltékenykedők ebbe bele sem gondolnak? Ha elmondják nekik, nem érzik át mit okoznak?
Miért hozzák le a másikat mindig?
Vagy az ilyenek szeretni sem tudnak?
2022. jún. 13. 17:18
2/17 anonim válasza:
Miért nem veszed fel a telefont, ha hív? Már amennyiben ez nem 5 percenként történik.
3/17 anonim válasza:
Nem tudtok kommunikálni , most is itt próbálod megjavítani a kapcsolatod.
4/17 A kérdező kommentje:
2 uristen lemerultem.
Nem tök mindegy?
Akkor is nekem esik.
2022. jún. 13. 18:05
5/17 anonim válasza:
Most nem úgy volt, hogy szakítottatok?🤔
6/17 A kérdező kommentje:
A féltékeny emberekről kérdeztem. Hogy azok felfogják azt tulajdonképpen, hogy milyenek a másikkal?
2022. jún. 13. 19:48
7/17 A kérdező kommentje:
De ha itt mindenki szerint helyes, akkor jó:)
2022. jún. 13. 19:49
8/17 anonim válasza:
Nem tudom te esetedben miben nyilvánul meg, csak nyugodtan megkérdezem. Biztos nem csak a te érzésed, hogy mindezt féltékenységből teszi? Ezt csak azért kérdezem, mert volt már olyan velem, mikor a csaj behisztizett miért féltékenykedek, mikor csak arról lett volna szó, hogy nem töltött velem annyi időt, amennyit szerettem volna és most nem 0-24ről van szó, hanem heti egy- két alkalomról. Kicsit sem érdekelt kivel mit csinált, mennyi időt tölt, hanem szimplán úgy éreztem mindenki fontosabb neki nálam.
9/17 anonim válasza:
Délután még én is a szakítási akcióját olvastam de úgy látszik folytatódik a love story 😏
10/17 anonim válasza:
#9! Ja, én a mai szakítását még nem is olvastam. Utoljára talán a tegnapelőttit. De ez olyan, mint egy "jó" szappanopera. Ha kihagysz 50 részt, akkor se maradsz le semmiről 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!