Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom tartani akarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tartani akarja a kapcsolatot a volt barátnőjével, mire jó ez neki?

Figyelt kérdés
Arra hivatkozik, hogy szakításkor megígérték egymásnak, hogy barátok maradnak stb. Én erre annyit mondtam, hogy ha megpróbálja és én megtudom, akkor azonnal, kérdés és magyarázkodás nélkül szakítani fogok vele és többet soha nem fog látni. Ezt felfogta ugyan, de nem érti, miért ekkora dráma ez nekem, én meg nem értem, minek akar a nővel még lelkitársast játszani. Nem gondolom egészségesnek az ilyesmit egy cseppet sem, és nem tartom fairnek velem szemben sem ezt a felállást. A volt barátnője különben komoly pszichés problémákkal kűzd, ami miatt sajnálom, viszont emiatt a páromat 2 éven át napi szinten terrorizálta lelkileg, egészen a kapcsolat legelejétől fogva. Szerintem még azt is belebeszélhette, hogy élete végéig felelősséggel tartozik iránta, ami szerintem egy hatalmas baromság. Szerintem ez az egész a nő terrorkodásának a folytatása, és nem akarom a nyomát sem látni a kapcsolatunkban ennek. Mi lehet egy ilyen szitu megoldása még azon kívül, amit én csináltam?

2022. jún. 13. 10:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván jóban is szét lehet válni, de akkor nem keresem, nem likekolom, nem mesélek állandóan róla. De ha ezek ellenkezői vannak, mehet a levesbe, azt hazudozik amit akar
2022. jún. 25. 11:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Talon
2022. jún. 26. 11:00
 23/24 anonim ***** válasza:
40%
Olyan, mintha a pasidnak imponálna, hogy még mindig kell az exének. Nem mondom, hogy félre is dug vele, de tetszik neki a szitu. Linkelhetnél képfeltöltés pont hu-ra egy képet az excsajról kitakart fejjel, hogy lássuk, hogyan néz ki, van-e félnivalód.
2022. jún. 26. 21:36
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen életkorban vagytok egyébként ti hárman?
2022. jún. 26. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!