Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretette a volt barátom már 3 új kapcsolatomat, most lett egy barátnője és most én szeretném az ővét, hogy tudja milyen rossz érzés. Hogyan kezdjek neki?
Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
Neked mi abba a jó, ha másnak rosszat okozol? Tudom, hogy tönkretette a kapcsolatod, de neked miért kell az övét? Csak olaj a tűzre és meglátod egyre rosszabb lesz, ha még uszítod is. Legalább neked lenne eszed. Hagyd a fenébe, előbb utóbb ő is megunja, most van kapcsolata, békén hagy.
Mennyi idős vagy?
Szerintem nincs még érettségid, ha ilyen gyerekes bosszúálláson töröd a fejed.
Kell ehhez egy kis érettség, hogy belásd, a bosszú nem old meg semmit.
Inkább örülj, hogy van egy jó kapcsolatod, amit nem tudnak mások tönkretenni.
attól függetlenül hogy milyen papírjaid vannak egy csökönyös húgyagyú picsa vagy, semmivel sem különb mint a fasz exhaverod!
különben meg hogyan sikerül valakinek kívülről tönkretenni egy másik kapcsolatát ha egyszer alapból szeretik egymást? áhh hagyjuk a szaros dumát!
Firkáld tele a falakat azzal, hogy hülye a barátod :D Ez mekkora bosszú mán! :))) Sajnos tökéletesen hozzád illő...
Jól működő kapcsolatot nem tud egyedül tönkretenni a volt barátod, ez csak akkor sikerülhet, ha a kapcsolatod eleve gyenge volt. Mindenek előtt ezt be kell ismerned magadnak.
Amúgy meg foglalkozz inkább a jelenlegi pároddal, őt szeresd, ne a volt barátodat gyűlöld, különben könnyen lehet, hogy öngólt lősz: a jelenlegi párod megunja az éretlenségedet, és kidob. (Én legalábbis ezt tenném a helyében, és keresnék egy normális nőt magamnak, aki hajlandó a kapcsolatot építeni a céltalan gyűlölködés helyett.)
Biztos sok-sok dolgon végig mentél.. (csúfolás? eldugta a hajgumid? nem adott ajándékot karácsonyra?)
Nagyon gyerekes vagy. Egy 11 éves nem bosszúálláson töri a fejét, hanem fellélegzik, hogy végre békén hagyja.
És te? Te ehelyett inkább tönkre akarod tenni a kapcsolatát és még ehhez segítséget is kérsz. Ez szánalmas... :)
És a diplomád semmit sem jelent ilyen viselkedés (szánalmas, gyerekes stb.) mellett. Nem azzal kellene villognod, hanem inkább azzal a ténnyel, hogy felnőttél és nem süllyedsz ennél mélyebbre, hanem hagyod a picsába. De szerintem egyelőre normális kapcsolatod sem volt, ha tönkre tette. És hiába vagy huszon akárhány éves, még nem vagy érett. ÉS NE JÖJJ AZZAL, HOGY TE MENNYI MINDENEN KERESZTÜL MENTÉL - most kéne örülnöd, hogy békén hagy. Na jó, nem részletezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!