Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tévképzeteitek voltak a másik nemmel kapcsolatban, és hogyan sikerült tisztázni a dolgot?
Hat gyerekek.... Ha nalatok az a degradalas, ha kimondjak rolatok az igazsagot, akkor eleg gatya a helyzet a hazatok tajan.....
38F incel
21-es:
Amennyiben szerinted ezek a leírt állítások igazak, akkor had támadjam én is a férfi nemet. Szóval Hölgyeim és Uraim, mindjárt leírom milyen MINDEN férfi.
*mindenki ezeket síros hangon olvassa, besértődött hisztis phicsa módon*
MINDEN férfi csak szexet akar. SENKI se akar szeretni, MINDENKI csak a lyukat látja egy nőbe.
CSAKIS a szupermodellekkel jönnek össze, MINDEN férfinak hatalmas igényeik vannak és NEM LEHET őket megugrani.
Az ÖSSZES pasi megerőszakolja a nőket, MINDEN férfi bántalmazó.
A férfiak CSAKIS a egy két lábon járó méhet látnak a nőkben, akik majd megszülik a gyereküket. EGY PASI SEM segít házimunkában, MINDEGYIK cselédnek nézi a párját.
MINDEN férfi azt hiszi, hogy a nők szőrtelek eleve, rózsaszínt szarnak és a fingjuk rózsaillatú, ÍGY MINDEN FÉRFI jogosan hiszi, hogy a nők kozmetikai kiadásaik feleslegesek.
MINDEN férfi elvárja, hogy a nő gardróbja egy fehérneműsfiókba elférjen, közben pedig lehetőleg MINDEN szexhez más fehérneműt viseljen, MINDEN találkozón ki legyen öltözve nagyon csinin, báli ruhába mosogasson DE KÖZBEN MEG a ruházati kiadások ne haladják meg mondjuk a havi ezer forintot.
Kérsz még általánosítgatást?
Azt hittem, a férfiak is azzal a nővel vannak együtt, akik szeretnek. (Magamból indultam ki, de kiderült, hogy ez nem csak a férfiakra, a nőkre se igaz mindig.)
Azt hittem, a férfiak között is van őszinte. (Ezt még senki nem erősítette meg, viszont sokan cáfolták.)
16 de a nők is ezt irják hogy azert mennek hozza a joember rendes parjukhoz mert azzal lehet csaladot fenntartani.
Aztan csorog a nyáluk ugyan az alfakra de inkabb kihasználjak a jo rendes embert. Es még meg is ideologizálják hogy de ilyennek kell szulni nem a trógereknek.
Es igen, le is vannak cseszve az egyedulállok hogy minek szült olyannak.
26-os:
Nincs igazam, amiért azt mondom, hogy had tanulhassak én is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!