Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen tévképzeteitek voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tévképzeteitek voltak a másik nemmel kapcsolatban, és hogyan sikerült tisztázni a dolgot?

Figyelt kérdés

2022. jún. 13. 03:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
15%
Az, hogy a nőknek nem a külső a legfontosabb, meg hogy kedvesnek, udvariasnak, humorosnak kell lenni, és akkor imádni fognak. A tapasztalat megmutatta, hogy mindezeknek éppen az ellenkezője igaz.
2022. jún. 13. 07:57
 12/34 anonim ***** válasza:
85%
Miért van az, hogy valaki feltesz egy tök normális kérdést, és rögtön incel találkozó lesz belőle?😟
2022. jún. 13. 08:16
 13/34 nemaRendőrség ***** válasza:
54%

Én azt hittem a lyuk elöl van mint nekem a farkam, nem lent.

Első aktusnál meg is lepődtem, sokáig néha még mindig felé próbálom dugni valamiért

2022. jún. 13. 08:28
 14/34 anonim ***** válasza:
18%

10. Amikor sorolják az béna emberek hogy mi velük a probléma akkor mégis hol vagy? Melyik műsort nézed?

Pl azt mondja valaki csóró vagyok.

(látom gyenge vagy értelmezésben úgyhogy. Ide teszem EZ A HIBÁJA!!!!!)

Vagy pl ronda vagyok.

Értsd EZ A HIBÁJA!!!!!

Stb stb

Akkor az mégis mi ha nem a hibáik belátása?

Ja várj tudom akkor kell bunkózni, hogy mit sir az illető.

2022. jún. 13. 08:57
 15/34 anonim ***** válasza:
88%

12-es:

A legtöbb incel nem az intelligenciájáról híres. Persze, állítanak dolgokat a szakmájukkal kapcsolatban, de ebbe most ne menjünk bele.

Emiatt a szövegértés is nehezen megy nekik és nem értelmezték a kérdés azon részét, hogy "tévképzeteitek" és "és hogyan sikerült tisztázni a dolgot".

2022. jún. 13. 09:00
 16/34 anonim ***** válasza:
15%

A lepontozó incelezőknek, a történelmi tisztánlátás kedvéért:

8 .hozzászólás az enyém.

Nem vagyok incel. Negyvenes férfi vagyok, házas is voltam, stb.

A kérdésre válaszoltam, még ha a válaszommal egyesek nem is értenek egyet. Soha nem kezdtem a "szintem feletti" nőkkel. Anyagias, karrierista, vagy megcsinált lányok minden érdemük ellenére taszítottak, ahogy a felszínesség is. Nem sok, de tartalmas kapcsolatom volt eddig, sosem szégyelltem megfogni a párom kezét, mert csak olyannal jöttem össze, akit felvállalok. Ezért megértek minden nőt, aki szintén így tesz, és elvárja ezt a társától is.

Nem a habokra írok a fotelből, az élettapasztalatomat írtam le. Igen, én ilyen nőkkel találkoztam, találkozom többségében. Fiatalon úgy hittem, nem ilyenek a nők, de az élet rám cáfolt.Ezt hívják tévedésnek.

Nem az egyéniség számít, nem a jellem a fontos, hanem hogy jólétben éljen a család. Ehhez pedig pénz kell. Nem az átlagos, dolgos férfi kell a többségnek, hanem a rámenős, a bevállalós. Lehet, hogy a nők ezt nem veszik, vagy nem akarják észre venni, de a magamfajta férfi ezt látja, ezzel találkozik. Ezzel én nem tudok mit kezdeni, a tények azok tények.

2022. jún. 13. 09:03
 17/34 anonim ***** válasza:
80%

16-os:

Szerintem jogosan lettél lepontozva.

Vegyük sorra:

"Fiatalon azt hittem, hogy az INTELLIGENS lányok az eredeti, jó humorú, jószívű fiúkat szeretik. -kiderült, hogy nagyon sokuknak a kopasz, nagydarab, agilis férfi jön be. Még ha bugris is."

Ezzel a bekezdéssel gyakorlatilag degradálod a nőket. Nem gondolsz abba bele, hogy sokan nagyon durván ki tudják használni a naivitást, és hidd el, attól hogy valaki naiv még lehet intelligens.

Nagyon sokan ragadnak rossz párkapcsolatban, a esetek nagyon nagyon százalékában férfi a bántalmazó fél.

Nem beszélve arról, hogy ízlések és pofonok... illetve, hogy kiemelted most a "jószívű" jelzőt. Ez azért lényeges mert a mai világban van egy "nice guy" nevezetű jelenség ami pont arról szól, hogy valaki jólelkűnek hiszi magát de közben minden tette mögött hátsó szándék van. Pl. nem azért nyitja ki az ajtót egy nőnek előtte, mert udvarias, hanem mert azt remélik ezzel szexet kaphat. És igen, ilyen apróságokért is elvárnak sokan szexet cserébe.

"Nem számít a pénz, vagyon. - Számít..."

Ez egy érdekes kérdéskör, rengeteg kérdés van ennek kapcsán. Jó lenne megkülönböztetni azt, amikor valaki családtervezési vággyal vág kapcsolatban és amikor nem, mert a kettő lényeges különbség.

"Minden szerelmes lány odáig van a párjáért. Érzékien szexelnek, napi szinten. - A lányok ritkábban igénylik a szexet, leginkább passzívak az ágyban."

Újabb általánosítás... nem minden lány passzív az ágyba. A szexuális igények, gyakoriság különbségeket meg meg lehet beszélni. Gyakorlatilag újabb bekezdésben degradáltad a nőket. Bezzeg ha szeret szexelni akkor meg már qrvának van titulálva.

"Elvált csinos nőket könnyen meg lehet dugni a fiatal fiúknak. - Ez csak a filmekben van így. A legtöbben rühellik a szexet, vagy van korukbeli szeretőjük."

Megint egy szex terű általánosítás. Lapozzunk.

"A nők szeretik, ha misztifikálom a nőiességüket. Szeretik, ha szerelmes vagyok beléjük, finom lelkűek, értékelik a rajongást. - A nők nagy része éppoly bunkó, mint a férfiaké. Legyen meg az akol melege, meg a barátnők sóvárgása az életmódjuk iránt, és ennyi elég is."

Ééééés még egy általánosítás. De kiemelek valamit:

"A nők nagy része éppoly bunkó, mint a férfiaké"

Tehát akkor el van várva egy nőtől, hogy kedves és aranyos legyen, de egy férfi alaptermészete hogy bunkó?

2022. jún. 13. 09:14
 18/34 anonim ***** válasza:
15%

"Miért van az, hogy valaki feltesz egy tök normális kérdést, és rögtön incel találkozó lesz belőle?"

Miért van az, ha valaki leírja a reális tapasztalatait a nőkről, egyből megjelenik pár okostojás nő, és elkezd degradáló, okádék stílusban incelezni?

2022. jún. 13. 09:18
 19/34 anonim ***** válasza:
90%

18-as:

Ki és hol kezdett el "okádék stílusba incelezni"? Másold már ide azt a részt ami szerinted okádék.

2022. jún. 13. 09:20
 20/34 anonim ***** válasza:
91%
Ti kezdtétek okádék stílusban degradálni a nőket, úgyhogy nem értem a hisztikét.
2022. jún. 13. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!