Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet igy elni es ebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet igy elni es ebbe gyereket szulni?

Figyelt kérdés

Minap meselte exkoleganom, hogy otthon a negy fal kozott teljesen mas a ferje mint emberek kozott. Mikor talalkoztam vele parszor jofej volt, a figyelem kozeppontjaba volt allandoan, konkretan ugy festett ahogy en az almaim ferfiet kepzeltem el.. Aztan elkezdett meselni a csajszi. Havonta elhordja a ferje minden krvanak reszegen, a legtobbszor emlekszik is ra es napokig a csavo van megsertodve, ignoralja koleganomet, beszologat neki. Ezen a heten 2szer hordta le ket kulonbozo nap ... Szamomra ez valami borzalom. Van egy kozos gyerekuk is. A csavo dolgozik, a no nala el es nincs jovedelme mert ahol dolgozott ott nem volt bejelentve. Eljonni nem tud meg szerintem nem is igazan akar, mert azt mondja hogy ez a "buli" tart 2-3 napig utana minden "jo". Majd x ido mulva kezdodik elolrol..

Kerdeztem tole hogy a gyerek szuletese elott is ilyen volt-e, azt valaszolta hogy neha elofordult de miota (2eve)megvan a gyerek, azota havonta minimum van ilyen. De csak akkor lesz idiota a csavo, ha iszik a haverjanal. Otthon nem is iszik egyaltalan. Multkor azert hordta el szerencsetlen not mindennek, mert a havernal voltak csaladostul a csavo bebaxott es elkezdett ordibalni, a gyerek megijedt es ott hagytak a ferjet, majd nem emlekszem mennyi idovel kesobb ert haza mint a ferj es kitalalta a csavo hogy biztos jol lexopattak exkoleganom meg ehhez hasonlo szaftos finomsagok..

Mikor ezeket elmesélte kopni-nyelni nem tudtam..

Anno a ferj nem akarta hogy dolgozni menjen a no (ekkor nem volt meg gyerek) a csaj elment egy hotelba szobalanykodni amibol az lett hogy a csaj tuti baxatni jar oda es nem takaritani..

Hogy lehet igy elni? Ez annyira szomoru.

Mi az isten baja van az ilyen ferfinak? Ez valami betegseg?

Meg annyit tudok, hogy a csavo segge fenyesre van nyalva otthon, a gyerekkel kb semmit nem foglalkozik csak a gep elott ul ha ugy van egesz nap. Nem segit be a hazimunkaba, egy mosast nem kepes elinditani, mert ezek mind a no feladatai eletszemleletet tartja.. viszont ha mennek valahova akkor mintha egy masik ember lenne, megvaltozik (gondolom hogy az idegenek ne lassak a valo enjet) es bevagodjon azoknal akik nem ismerik milyen valojaban.

Jovohetre athivtak sutogetni, de ezeket tudva inkabb nem megyek. Ez valami borzalom amiben ez a no es szegeny gyermek el...

A not se ertem, hogy miert nem lep. Anyaorthon, nane akarmi csak ebbol a xarbol vinne el a gyereket meg magat. Igy nem lehet elni. Vagy a nonek is van valami agybaja hogy nem latja hogy ez igy nem elet?

2022. jún. 12. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%

Őszintén?

Nem tudom sajnálni a nőt.

Ez félig az ő döntése.

2022. jún. 13. 06:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Valóban volt ez a kérdés tegnap, csak a nő szemszögéből.

Egyébiránt ha igaz, akkor ez a férfi mentális defekttel küzd. Nekem is volt ilyen exem. Egyszer csak bekattant és elkezdett alaptalanul gyanúsítani és leqrvázni. Akiknek nincs ki a négy kerekük pszichésen, azokra a tudatmódosító szerek pont ellenkezőleg hatnak, mint a normálisakra. Nem ellazulnak, hanem súlyosbodnak a téveszméik, paranoiájuk.

Éppenséggel szépen titokban utána lehetne járni és megtervezni, hogy átmenetileg hová lehetne költözni, ahol segítséget kap, aztán új életet kezd. Én csak 1 évig voltam ilyennel, de az idegrendszeremet tönkrevágta akkoriban.

2022. jún. 13. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!