Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor korai gyereket szulni?

Mikor korai gyereket szulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Tudom ha ez kerdesben felmerul mi a valasz de megis tapasztalatokra velemenyekre lennek kivancsi!

Komoly kapcsolatban elek ami eleg korai de elso perctol fogva egyutt elunk! A kisebb surlodasok mellett kiegeszitjuk egymast es ott tudjuk segiteni a masikat ahol tamaszra van szuksege.

A parom mar evek ota szeretne egy babat korabban hosszu evekig egyutt elt egy novel de nem lett belole sem eljegyzes se baba se semmi. Kerdeztem miert az volt a valasza hogy alkalmatlannak tartotta. Miert eltek egyutt ezutan? Mar o sem tudja se sajnos rengeteg idot elfecserelt ugymond, erre a kapcsolatra.

A mi megismerkedesunk amilyen hirtelen jott ugy robbant be minden az eletembe, eletunkbe.... mivel o 35+os benne van a korban boven hogy tenyleg mar surgetne a babat. Errol korabban is beszeltunk es mondtam hogy en sem 7-10 ev mulva szeretnek babat hanem 2-3 ev mulva ha olyan a ferfi akinek szivesen szulnek.

O engem megtisztel azzal hogy ugy latja bennem a gyereke(i) Edesanyjat.

O Olyan. Viszont rengeteget gondolkozok a dolgon, es nekem rengeteg idom lenne meg ezzel foglalkoznom masok szerint, de ugy gondolom hogy pont babaval sem maradnek le semmirol ha lenne. En 24 eves vagyok. A parom reszerol tulontul megvan minden ahhoz minden jo legyen, az en reszemrol is, (sajat lakas kocsi ) az o reszerol sokkal tobb is igy nem is a hitel meg a csok miatt van ez a surgeto dolog a reszerol.

Lehet korombol adodoan, de nem vagyok meg 100%ig biztos ebben a dologban hogy akkor azt mondhassam neki hogy egy ev mulva akkor legyen egy kozos gyerekunk....

Ti mikor ereztetek ezt biztosan?

En ugy gondolom hogy o tokeletes Apa lenne, es emberileg is olyan ertekei vannak hogy a legnagyobb sz@rban sem hagy ott soha senkit, mert tiszteli az embertarsait a hozza kozelallokert pedig az utolso pontig is kiall es segit.

2019. okt. 24. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hány éve vagytok együtt? Ha nem olyan túl régóta, ne siesd el, ugyanis sok 35 körüli faszi megkattan egy hosszú párkapcsolat után az újban, hogy neki most gyerek kell, utána meg szétrobban az egész.

Én azt mondom, hogy ha megvan mindenetek KÖZÖSen, tehát van munkád meg van B terv, ha bármi balul sül el (sajnos ezzel is számolni kell), akkor vágjatok bele, nem vagytok korán. De nehogy valami 1 éves lángoló izébe, hogy a 10+-szal idősebb bakod hülyít a rózsaszín ködben, mert abból bukta lehet. Óvatosan.

2019. okt. 24. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és természetesen azért vállaljatok gyereket, mert mindketten(!!) akarjátok! Tehát te is, ne hagyd magad pusztán rábeszélni.
2019. okt. 24. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
25 éves kor alatt korai. Éld ki magad, aztán vállald, nehogy a gyerek születése után találd ki, hogy te még fiatal vagy és mindenáron élni akarsz és a gyerek csak útban van. Iszonyú árat fizet ezért egy gyerek mindig.
2019. okt. 24. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy 35 éves férfi még azért ha vár 2-3 évet se lesz vénember.Sok elvált férfi 40 körül kerül össze az új párjával és vállalnak gyereket.Szóval csak azért mert a párod esetleg MOST és azonnal akarna nem jelenti azt, hogy neked engedelmesen azonnal szülni is kell.Amellett ha csak fél 1 éve vagytok együtt(ez tipp, mert nem írtad mióta vagy vele) szerintem korai is volna a gyerek(persze ha véletlen becsúszna az más), de így hogy igazán ti döntitek el,hogy most legyen vagy pár év múlva inkább az utóbbi mellett döntenék.

Egy 35 éves férfi szemébe pedig nem leszel kevesebb ha csak 2-3 év múlva szeretnél gyereket.Főleg ha szeret.

2019. okt. 24. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
5 éve együtt vagyunk, már a férjem, 35 lesz jövőre, én 27, bennem lassan kezd érlelődniba gondolata 24 évesen semmi pénzért nem szültem volna
2019. okt. 24. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is,az hogy ő sem tudja miért volt együtt a nővel, egyértelműen rizsa!

Oka van, amit nem akar neked elmondani. És ne feledd hogy az érmének is két oldala van. Ilyenkor az új barátnő persze a párjának hisz, de sokan esnek abba a hibába hogy túl elfogultak.

2019. okt. 24. 23:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigi valaszokat, persze En ebbol a reszbol nem vedem Ot foleg amiket elmeselt egy ket veszekedesuk alkalmaval a Norol, hat a no nem volt szazas de minden ket emberen mulik mert valahogy kivaltotta ezt belole!

Nekem is volt egy ilyen exem elso szerelmem, csak orditva meg kocsogolve tudtunk egymassalmegbeszelni barmit...... Ezt valtottuk kia masikbol🤷🏽‍♀️

2019. okt. 25. 09:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Abban a szerencses helyzetben vagyok hogy,van munkam,jovore lesz sajat vallalkozasom, sajat lakas,auto, dugi penz. Ezekrol mind tud a parom egyebkent, de nem is hasznal ki sehogy, inkabb meg arrol tesz hogy a fizetesemet csak magamra es ne kettonkre koltsem.. Ezen a teren tenyleg ugy gondolom hogy tulsagosan rosszul nem tudok kijonni! 🙏🏽
2019. okt. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!