Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi legyen a MI...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi legyen a MI storynk vége?

Figyelt kérdés

Sajnos hosszú lesz.

Szeretném ha segítenének a donteshozatalban.

3 évet voltunk együtt párommal, lett egy kisfiunk. tudtam hogy iszik de miután kismama lettem, osszekoltoztunk és akkor láttam csak igazán milyen sokat.

Nem nagyon részletezném mert meghosszabb lenne de a fiúnkat elakarta vetetni l, miattam maradt csak meg. Persze azóta ezt nagyon bánja, mert imádja mostmar.

Időközben kismama voltam még amikor kiderült hogy többször is megcsalt amíg nem laktunk együtt, illetve szerintem eltitkolt gyereke is van mert velem szembe jött ő kicsiben... Durva volt.

Magyarul egy nem törődöm, felelőtlen, alkoholista, nincs mit rajta szépíteni.

Megbocsajtottam neki a felrelepest.

Megszületett a fiunk és eldurvultak a dolgok egyre többet ivott, volt hogy folytogatott, bántalmazott fizikálisan és lelkileg is, sokszor volt már hogy éreztem rendőrt hívok magunkra, kár hogy a szomszéd nem tette meg....

Végül 3 év után 2 hónapja szetmentunk.

Egy ideig nem próbálkozott, de mostmar rengeteget tegnap ki is mondta hogy szeretne hekyrehozni mert most kezdi felfogni hogy mit veszített. Hozzá tennem ugyanúgy iszik minden egyes nap. Amikor felhiv hallom a hangján. Lathataskor józan, imádja a fiunk azzal nincs baj.

Kezd látszani rajta hogy megtorik de ő megmomdta nem fogja soha letenni teljesen a piát.

Hogy neki ennyi szórakozás hagy legyen már. Pff....

Nem érti hogy így gyereket nem lehet nevelni. Nincs nyugalom ha ő itt van. Ideges vagyok, feszült vagyok, alig várom hogy elmenjen ha már 1 óránál többet van.

Attól tartok csak kényelmi szempontok miatt jönne vissza na meg anyagilag is jobb együtt.

Úgy érzem csak kihasznál.

De itt jön a de.

Én nagyon szeretem őt mai napig, nagy szerelem volt a miénk csak a vége nagyon olaszosra sikerült.

De ugye már nem is bízok benne ki tudja 2 hónap alatt kikkel, hányszor....

Azon viszont elgondokodtam hogy lehet gumival de a szex részét fenntartjuk.

Használja már én is ki kicsit alapon :D

Mit gondoltok? Egy alkoholista ha eddig nem tette le a fiunk miatt a piát vajon a jövőben lefogja?

Akaratgyenge nagyon.

2022. jún. 12. 21:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
10. Nem lehetsz ennyire ostoba!
2022. jún. 12. 22:17
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Nem lehet valakiért leszokni. Vagyis olyat lehet, hogy ideig óráig nem iszik miattatok, de ez nem fog sokáig tartani. Ha nem saját magáért teszi, akkor nem fog sokáig tartani a józanság. Majd akkor kilincseljen nálad, ha már egy két éve józan. Mondjuk addigra már úgyis túllépsz rajta, már csak emiatt is fontos tényező, hogy maga miatt teszi-e le az italt, vagy miattad.

Röviden, tömören: felejtsd el ezt a pasit, semmi szükséged egy ilyen emberre.

2022. jún. 12. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez már csak hiú remény. A függőknek mindig akadnak tiszta epizódjai, aztán jön egy jó indok (pl a főnöke mogorva volt, rádudált valaki a piros lámpánál, stb.) és nyugtatásul iszik egyet. Igen, ilyen csipcsup ürügyekkel kezdik újra és nem tudod meggyőzni. Komolyan gondolja,persze... Eddig sem a fiát nézte, ezután mitől lenne értékesebb a gyerek, mint az üveg? Semmi változás nem lesz.

Rengeteget mesélhetnék apámról, de ő sem tudta soha elengedni. Még piásan is sírva bizonygatta, hogy leteszi, mert szeret. Paradox. Ivott, ha jó napja volt, aztán azért, mert rossz napja volt. Ivott, ha csalódott valamiben, ivott, amikor piásan nem mert hazajönni hozzánk. Ivott, mert piásan adósságot halmozott fel, aztán ivott, mert nyomasztotta a titok a családja körében. Ivott, mikor a behajtók csengettek és kiderült. Ivott, ha az ígéretét nem tudta betartani. Aztán azért, mert lecsesztük érte. Ennek nincs vége.

Ezt engedd el.

2022. jún. 12. 22:36
 14/21 A kérdező kommentje:
😢😢😢😢😢
2022. jún. 12. 22:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyet ír : Mi legyen a mi storynk vége? Az vagy troll, vagy érzelmi és intelligencia szintje a béka feneke alatt van..

De vegyük most komolyan a kérdést.

Szóval kérdem én, mit lehet szeretni egy alkoholistán, aki nem csak érzelmileg, de fizikailag is bántalmazott? Mit lehet szeretni egy link alakon, akinek mindennél előbbre való az ital? Aki folyton bűzlik az alkoholtól, akinek alig van tiszta tudata?

Gusztustalan!

Egy alkoholistán nem tudsz segíteni, amíg ő maga nem látja be, hogy baj van, és ő maga nem akar változtatni.

De megsúgom, egy alkoholista nem fogja letenni érted, vagy a gyerekért az alkoholt..

A legtöbb alkoholista sokáig ígér, lehet leteszi 1-2 napra, hétre, de amíg nem érinti meg a halál szele kb 0 az esélye, hogy letegye. Eddig sem tette meg.

Szóval értelmes okos nő, nem hogy nem kezdett volna ilyennel, de nem is szült volna, és főleg nem gondolkozna a békülésen.

2022. jún. 13. 06:30
 16/21 anonim ***** válasza:
92%

Mert az alkoholizmus betegsèg..

Ismerek olyat, aki letette.

Elvált, felnőtt a gyereke

Majdnem meghalt, amikor letette.

Eltelt 20 év, nem iszik, de a mai napig azt mondja, ő alkoholista. Heti szinten jár gyűlésre 20 éve!!!

Szóval ne.. egy gyerekkel ezt neked nincs időd kivárni..

Lehet idővel jó apja a gyereknek, ha leszokott.. de ez sok év.

Ahogy írjak gyakotiak az új epizódok.

Nem éri meg

2022. jún. 13. 07:20
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

Te is nagyon akaratgyenge vagy, ha nem minimalizálod le a kapcsolattartást. Összeilletek.

Majd úgy végzed, mint a csaj, akinek most kinyomták a szemét, az is elmondta, hogy bántotta a pasija, de azért bejárt hozzá még a börtönbe is, mert csak szerette ennek ellenére. Nem tanultok semmiből, mentek azok után, akik bántanak, aztán csodálkoztok, ha agyonvernek az ilyen pszicohpaták.

2022. jún. 13. 07:44
 18/21 qkker1 ***** válasza:
100%

"És ha eskudozni fog hogy leszokik?

És tényleg komolyan is gondolná?"

Nem esküdözni kell, hanem letenni a piát!

2022. jún. 13. 08:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ott van Kiss Tibi (Quimby) élő példának. Képtelen ő is lerakni. Már 2 gyereke van. Befuccsolt a zenekar is. Ennyi. Megmondta ő is,hogy egy drogos alkoholista marad egész életére. Hiába az elvonó,a rehab, meg egyebek.
2022. jún. 13. 08:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Az okos ember más hibájából tanul, a hülye meg csak a sajátjából. Nem lenne ezzel gond, csak van egy gyereked, akiért felelős vagy. Nincs jogod egy ilyen béntalmazó kapcsolatba rángatni. Örülj neki, hogy vége és nem fajult el. Ostoba liba vagy ha visszamész, de a rosszabb, hogy felelőtlen is.
2022. jún. 13. 09:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!