Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai világban gyakorlatilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban gyakorlatilag fogyasztási cikknek tekintik az emberek a párjukat?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy párkapcsolatban is folyamatosan keresnek az emberek új párt és ha találnak egy jobbat, akkor dobják a régit.
2022. jún. 11. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ameddig volt párkapcsolatom eszembe sem jutott keresni mást. Azon voltam, hogy a tőlem telhető lehető legtöbbet megadjam és azt szerettem volna, ha boldog lesz és talán olyat adhatok neki amit nem felejt el soha.

Bár ezt semmi értelme nem volt leírnom, de talán arra jó, hogy belásd azt, hogy azért nem ennyire rossz a világ. Vannak sokan akik egyáltalán nem így tekintenek a párjukra, és fontos számukra, hogy a lehető legtöbbet megadják neki a világon.

2022. jún. 11. 21:57
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2022. jún. 11. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
17%

"és ha találnak egy jobbat, akkor dobják a régit"

Teljesen normális.

2022. jún. 11. 22:12
 4/14 anonim ***** válasza:
97%

3

Ja, csak ez addig működik, amíg rá nem jönnek, hogy az új, meg ismeretlen mindig jobbnak TŰNIK, de a sok lehetőség valójában nem más, mint illúzió..

Egy idő után az új "jobb" még rosszabb is lehet.

2022. jún. 11. 22:16
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Igen, ez trendi jelenség lett.
2022. jún. 11. 22:22
 6/14 anonim ***** válasza:
16%

Akkor majd jön a következő. Talán nem így látod?

2022. jún. 11. 22:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Én ezt tapasztaltam sajnos.
2022. jún. 11. 22:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor keresnek mást az emberek vagy kezdenek flörtölni ha unatkoznak, lapos a kapcsolat, esetleg már rossz. Van olyan is aki egyszerűen csak ilyen, hogy nem képes egy ember mellett megmaradni, szeret flörtölni. Sok emberen azt látom hogy hiányzik a szerelem érzése/új kapcsolat érzése amikor pezsegnek az elején, és ezt egy régi kapcsolatban nem érzik. Rengetegen élnek boldogtalanul kapcsolatban csak megszokásból a boldog élet helyett.
2022. jún. 13. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:
43%

Hogy értve a mai világban?

Mitől, milyen a mai világ?

2022. jún. 13. 23:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem, én társnak tekintem.

F 39

2022. jún. 14. 01:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!