Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újabban nem fizetnek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabban nem fizetnek a férfiak?

Figyelt kérdés

Vagy csak a gyakorin gyűlnek össze az ilyenek?

Legutóbb a pasi akivel találkozgattam egy csokit nem hozott nekem sose, sehova nem hívott meg.

Vagy csak nekem szokatlan? Az eddigiek mindig kedveskedtek valami kis aprósággal.

Igaz, ő tankolt, ha mentünk valahova, de aztán volt, hogy ott még az üdítőt is én vettem.

2022. jún. 10. 11:44
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

39, miről álmodok és milyen valóság pofozgat?

Neked egy melegszendvicsező hely tényleg olyan nagy álmodozásnak tűnik, vagy te miről beszélsz? Nagyjából 1000 forintos tételekről beszélünk, mint már többször mondtam, de látom nem érted vagy más az elképzelésünk mi az amiről álmodozni kell.

2022. jún. 11. 16:24
 42/47 anonim ***** válasza:
38%

41

Te panaszkodsz, hogy nem itatnak, nem etetnek...álmodik a nyomor tehát...csak nem súlyt ezzel mélyebben infláció mellett, hogy mostantól reggelire-ebédre-vacsorára is kell költened:DDD

Egy normális ember nem fog naponta 1000ft-ot és órákat kidobni életéből egy bohócjelmezes "etess-babáért";)

Még a hajléktalanok is korrektebbek "ilyeneknél";)

2022. jún. 11. 20:21
 43/47 NTBS ***** válasza:
Ez egy bonyolult, nehéz kérdés. Változik a világ és a szokások is. Ezért történik ez.
2023. máj. 24. 06:59
 44/47 anonim ***** válasza:

Ja nekem is csak a neten szoktak okoskodni hogy én is dolgozom ki tudom fizetni a kajámat meg hogy ez csak ebben az országban van így blablabla :D

A valóságban meg fizetnek. Egyszer egy gyökér gyerek nem akarta a 300 forintos üdítőmet kifizetni, magának vett kaját csak. De nem lehetett kártyával fizetni, mondom akkor nem kérem, na akkor a csávó kifizette nagykegyesen :D nem volt több randi.

Mindenki más fizetett természetesen. Alap. Oké olyan volt aki nem kedveskedett csak úgy csokival de ha mentünk valahova fizetett. Elég gáz szerintem ha valaki elfogadja hogy a csaj fizessen az első randin.

Nekem a rekordom 12 ezer amit a randiért fizetett a srác, két menü két ital.

2023. máj. 25. 06:36
 45/47 anonim ***** válasza:
0%
44. A 12 ezret csak akkor fizetem ki ha szex is lesz.. azert hogy nem tetszek es lehuzzon a no , nem eri meg!
2023. máj. 25. 08:49
 46/47 anonim ***** válasza:
Neki megérte, amúgy ő nem akart folytatást. Mielőtt azt hinnéd, azért, mert fizetnie kellett, nem. Elmentünk étterembe, megkérdezte, hogy megengedem e hogy meghívjon, elfogadtam. Aztán sétáltunk egy csomót és mondta üljünk be egy italra valahova. Még nem kellett kifizetni egyből. Majd mondja a végén hogy jól érezte magát de nem egymást keressük, majd mondta hogy kifizeti aztán induljunk.
2023. máj. 25. 09:06
 47/47 anonim ***** válasza:
46. 1 xer beleférhet de nem fogok 10 ezreket kiadni minden randira , nem erről szól szerintem egy ismerkedés. Főleg , hogy a kajázással megfájdulhat bárki hasa azt annyi is volt a napnak akkor.
2023. máj. 25. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!