Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért inkább méregdrága parfümöt vesznek, nyaralásokat fizetnek, és miert nem vesznek mosóport vagy segitenek a gázszámlában vagy ilyesmi?
Ezért szoktam első randit mindig autókereskedésbe szervezni.
beszélgetünk, bolondozunk majd mikor a hangulat a tetőfokára hág, megkérem válasszon autót.
10-9 csak köpnyi nyelni nem tud, de fél óra izzadás, hezitálás után tud választani.
utána kiviheti a kocsit, amíg velem van használhatja is.
Petya autókereskedő 38F
MEGŐRÜLTÉL????
Emlékszem, egyszer megkérdezte itt valaki, hogy a csajok miért sértődnek be, amikor ő, mint a pasijuk, kifizeti a számlájukat, vagy intéz nekik kerületi parkolási engedélyt.
Az anyjába küldték, mert ezzel szerintük megalázza a nőjét, és milyen bunkó, hogy ezzel akarja megvenni a nőt.
Pedig szerintem is hasznosabb, egy kifizetett éves villanyszámla, mint egy 12. parfüm, ami lehet, hogy be sem jön a lánynak.
Én mindent megadok egy nőnek amire csak szüksége lehet az életútján. Konyhai berendezéseket, takarító eszközöket, és konyhai alapanyagokat, mert ezek a női önmegvalósítás igaz eszközei, és én szeretném támogatni leendő szerelmem.
Mert az asszonynak a konyhába a heje oszt kész.
- Szia, nagyon szimpatikus vagy, fizethetem a mosóporod és a gázszámlád?
Így képzelted? Most őszintén, ebben hol a szimpátia, törődés? Ráadásul ezek nem is nagy tételek, hogyan élsz, ha ezekre sincs pénzed? Erősen kamunak tűnik a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!