Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért inkább méregdrága parfümöt vesznek, nyaralásokat fizetnek, és miert nem vesznek mosóport vagy segitenek a gázszámlában vagy ilyesmi?
#13:
Nekem nem vettél. Vége a kapcsolatnak.
Azért, mert ajándékot vásárol. Attól függetlenül, hogy nagyon hasznos ajándék, sokan pl. a tusfürdő csomagnak vagy a zokninak sem örülnek karácsonyra, mert snassz és személytelen.
Abban viszont egyetértek, hogy egy kapcsolatban meg kellene oszlaniuk a költségeknek, főleg ha együtt is éltek.
A gesztus saját maguknak is szól gondolom. Nagyobb embernek érzik magukat ha képesek luxusban füröszteni egy nőt, míg az ilyen háztartási dolgok túl egyszerűek.
Kb mint hogy népszerű férfifantázia, hogy "huuuu ha valaki megtámadna, akkor megvédenélek!!! az életem árán is!!!!" (ami jól hangzik, viszont nincs rá szükség) de szó nélkül mosni és kiteregetni (amire nagy szükség van) már túl közönséges, lealacsonyito.
Én szülinapra robot porszívót vettem iszonyú hiszti lett belőle.
Ide is beírtam mindenki mondta hogy bunkó vagyok, én meg nem értettem mert a virág 2000 ez 170000 volt.
Most telt el 2 év, a 2 év alatt majdnem 400000 négyzetmétert ment a statisztika szerint.
Már érti hogy nem munkát, hanem időt adtam neki születés napjára. De kezdetben vezekeltem rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!