Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért inkább méregdr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért inkább méregdrága parfümöt vesznek, nyaralásokat fizetnek, és miert nem vesznek mosóport vagy segitenek a gázszámlában vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

2022. máj. 12. 19:29
1 2 3
 21/30 Koltt09 ***** válasza:
Hát, én magamból kiindulva, elvárnám azt h, a barátnőm képes legyen eltartani magát, és ne tőlem várja azt. És a gázszámla, meg a mosópor az lehet h hasznos, de az mindenkinek a saját felelőssége. Én szivesen elviszem étterembe a barátnőmet, mert az egy kozos program, egy élmény, vagy valami ilyesmi, de ha azt mondaná, h inkább vásároljak be neki élelmiszert helyette, az elég csalódás lenne nekem, mert azt érezném h neki 5-10 ezer forint megspórolása többet ér, mont a velem eltölrött minőségi idő. Persze ha olyan elethelyzetbe kerulne amikor segitségre van szüksége akkor az más, akkor segítenék szivesen, de én a párja akarok lenni a másiknak, nem az eltartója.
2022. máj. 16. 12:21
 22/30 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatokrol van szo egyutt élés etc kulonkasszán.
2022. máj. 16. 12:24
 23/30 A kérdező kommentje:

Mosok rá is. Vízbe sem ad rezsibe sem mosoport sem vesz.

De meregdrága parfum az van.

2022. máj. 16. 12:24
 24/30 anonim ***** válasza:

Hát akkor parfümözd neki össze a szennyest, hogy “tiszta lett, nem?”

Btw minek neked albérlet, ha a gázszámlát sem tudod fedezni?

2022. máj. 16. 12:31
 25/30 anonim ***** válasza:
Azért +0,5 kiló ruha kimosása nem tesz ki 10 ezreseket havonta. Ennyit sajnálsz tőle?
2022. máj. 16. 12:32
 26/30 A kérdező kommentje:
Egyutt elunk es szinte en tartom el. De nyaralas parfum az van. Mi nem ertheto.
2022. máj. 16. 12:33
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
De mi az, hogy együtt lakva külön kasszán? Talán nem együtt esztek, meg ilyesmi? Azt sem veszi meg?
2022. máj. 16. 12:36
 28/30 Koltt09 ***** válasza:
100%

Na jó, ez akkor tényleg fura. Nem nagyon tudom elképzelni ugy az együtt lakást, h ne fele felében menjen minden, ugy a rezsi, ugy a kaja, meg a házi munka. És a nyaralás is ide tartozik szerintem. Itt a legnagyobb probléma, h nem tudjátok megbeszélni a dolgokat egymással.

32f

2022. máj. 16. 12:41
 29/30 A kérdező kommentje:

Arra hivatkozva hogy meki van saját ingatlana de nalam vagyunk nem fizet semmibe

A kaja az megoszlik, az más.

Tehát nálam alszik furdik él "mosat főzet" azaz en biztosítom az eletterünket is eleve, annak rezsi nelkul is van koltsége, mindent egyedül.

2022. máj. 16. 13:55
 30/30 A kérdező kommentje:
*neki
2022. máj. 16. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!