Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hogyan tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogyan tudtátok picit hizlalni a pasitokat?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Én az után híztam meg, hogy gyereket szültek nekem. Instant 30 kiló
2022. jún. 9. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hízlalni? Az egészségtelen + nem vonzó.

Izmot kellene magára szadnie, ahhoz pedig nyílván edzőterembe küldeném.

2022. jún. 9. 19:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Szeretném, hogy picit macisabb legyen, én sem akarom, hogy elhízzon, tudom hogy egészségtelen.
2022. jún. 9. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
minek jöttél össze egy kóróval ha neked nem az tetszik?
2022. jún. 9. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Esetleg főzz neki?
2022. jún. 9. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, ha nem akar hízni akkor vagy fogadd el vagy keress "macis" pasit.
2022. jún. 10. 11:39
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem értelek, én soha nem jöttem össze olyan pasival, akinek az alkata nem tetszett vagy nem volt vonzó, ha pedig együtt voltam vele máregy ideje, és megváltozott a teste, nem az alkata megváltozásán múlt a dolog.

Miért jó neked anyáskodni felette meg megmondani neki a tutit meg neked felhízlalni, mintha a te felelősséged, sőt feladatod lenne az ő testét befolyásolni?

2022. jún. 10. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyan nem akartam hizlalni, de a kolis étkezései után az, hogy rendszeresen főztem rá, dobott +5 kilót, ami stabil, és jól is áll neki. Előtte folyamatosan 10-15 kilókat ingázott fel-le attól függően, hogy milyen idoszaka volt. Szoval azt tudom mondani hogy főzz jól, de vedd figyelembe hogy O hogy érzi jól magát? Hiaba tetszik neked, ha mondjuk o folyamatosan kellemetlenül erzi magát a boreben.
2022. jún. 11. 01:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!