Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek törvényszerű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek törvényszerű, hogy egy párkapcsolat előbb-utóbb ellaposodik?

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 18:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
32%
Tegyük hozzá azt is, hogy az emberek 90%-a nagyon unalmas, unalmas gonodlatokkal , unalmas élettel. A maradék 10%-kkal lehet érdekesebb együtt lenni, de az is ellaposodik.
2022. jún. 8. 10:26
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"Tutira, mert a felek kiismerik egymást, és már semmi újat nem lehet felfedezni köztük, bennük."

És ez a legjobb része a kapcsolatnak. Mikor egy társaságban ránézel a másikra, és tudod, hogy mit gondol. Mikor biztonságban érzed magad, mert nincs több meglepi.

2022. jún. 8. 10:31
 23/30 anonim ***** válasza:
19%

22, szerintem ez elég ritka egy sokéves kapcsolatban. Mondjuk jobb esetben van havonta pár jó pillanatotok, amelleett meg sok rossz (vita, összezörrenés, balhé, problémák) meg a mindennapok gondjai, amik bedarálják az embereket.

Amúgy sose értettem ezt a ránézel a másikra és tudod mit gondol dolgot. Ránézel, azt gondolod, hogy sajtos sonkás melegszendvicset szeretnél reggelizni és gondlod, hogy kimegy a konyhába és hatalmas örömmel megcsinájla neked ?

A legtöbb párnak semmi köze nincs egymáshoz.

2022. jún. 8. 12:03
 24/30 anonim ***** válasza:
92%

""Tutira, mert a felek kiismerik egymást, és már semmi újat nem lehet felfedezni köztük, bennük."

És ez a legjobb része a kapcsolatnak. Mikor egy társaságban ránézel a másikra, és tudod, hogy mit gondol. Mikor biztonságban érzed magad, mert nincs több meglepi."

Pont így érzek!!! Hihetetlen érzelmi biztonságot és belsőséges hangulatot ad, hogy a másik már ismer teljesen és még mindig imád. Akár a mindennapokban, akár egy-egy nézeteltérésnél és főleg a szexben rengeteget jelent ez!

#17 voltam

2022. jún. 8. 12:35
 25/30 anonim ***** válasza:
88%
ahh csatlakozom én is ehhez a gondolathoz. imádom, hogy jobb esetben nem kell attól tartanom, hogy csontvázak hullanak ki a szekrényből, vagy hogy agresszív barom, vagy hogy milyen lesz összeköltözve élni, hogy viseljük majd el együtt a nehézségeket, dobbant vagy mellettem áll-e a bajban stb. és de, nálunk abszolút visszatérő ,,poén", hogy tudjuk mire gondol a másik, hogy pontosan ugyan azt akarjuk kimondani. egyébként meg az ember folyamatosan változik, érik hatások, jobb esetben ezek formálják is őt, szóval szerintem sosem lehet igazán megismerni a másik embert. persze felületesen, felszínesen igen, és az valóban unalmassá válhat. de hogy igazán mélyen mi foglalkoztatja, hogyan éli meg az aktuális történéseket, változik-e a véleménye, ezek felfedezése egy életen át tartó folyamat.
2022. jún. 8. 13:21
 26/30 anonim ***** válasza:
91%

Csatlakozom ahhoz, hogy Az a legjobb része a kapcsolatnak amikor már jól ismeritek egymást, megvan az érzelmi biztonság, bizalom, tudod hogy számíthattok egymásra, ismered a párod minden rezdülését. ❤️❤️❤️

Mi 12 éve vagyunk együtt, szóval van tapasztalatom hosszabb kapcsolatban. Milliószor jobb mint az első hónapok, amikor ( aki párszor már pofára esett korábban az tudja), még benned van, hogy vajon mikor fog szakítani a másik és miért...

2022. jún. 8. 15:41
 27/30 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon sokmindent kell tenni.

Figyelni kell egymásra, nem szabad sajnálni a pénzt különféle programokra.

Egy egy Welnes hétvége, kirándulások, néha egy jó vacsora egy pohár pezsgővel valami szép helyen.

Ahogy a Senior séfünk is mondja, az interneten való lógást is minimálisra kell szorítani.

Az állandó otthon ülésből, a telefonon lógásból, az állandó netezésből az állandó tévézésből, bizony nagy baj lehet.

Mi férfiak nem is gondoljuk, mennyire ápolgatja a kis lelkét egy nőnek egy szombat esti vacsora egy meghitt helyen.

Nagyon nagy jelentősége tud lenni.

Aztán otthon ezt lehet folytatni, egy jól behűtőtt pezsgővel, vagy egy finom borral pl.

Fergeteges éjszaka fogja ezt követni, az biztos.

Egy igazi nő azt se tudja majd, hogy hogy hálálja ezt meg.

A telefon nyomkodásnak, a facebukkozásnak, sajnos nincs túl sok romantikája.

2022. jún. 8. 17:17
 28/30 anonim ***** válasza:
89%
Bár tök igaz amiket írsz utolsó, azért azzal nem értek egyet, hogy miért is kéne meghálálnia egy nőnek? Szerintem nem a nő lelkét kell ápolgatni egy kapcsolatban, hanem mindkét félnek a lelkét kölcsönösen, valamint nekem úgy hangzott amiket írtál, hogy a nő miatt kell a közös program, hogy aztán meghálálja (gondolom szex?). A férfiaknak nincs igénye a közös programra? És ugyanúgy egy nőnek szerinted nincs pontosan ugyanannyi igénye a szexre, mint a férfinak? Nem hálából akarok szexelni senkivel sem, csak mert elvitt étterembe. Illetve most akkor ez önzetlen gesztus a részedről, vagy minden hátterében az áll, hogy te kapj valamit?
2022. jún. 8. 20:19
 29/30 anonim ***** válasza:
41%

27,ezeket egyébknét másokkal is meg lehet csiálni, nem csak a pároddal. De hiába mentek el wellnesezni, ha semmi értelmes beszédtéma nincs azon kivül, h melyik fürdőgatyát húzd fel, lesz-e este szex és mit esztek vacsorára. Nagyon ritka az a pár, akik érdekes témákat képesek bedobni egymásnak és még értdekli is a másik felet. Mert az is benne van a pakilban, h te feldobsz egy érdemes témát, de a másik épp olyan llekiállapotban van ,h nem érdekli.

Régen én is azt hittem, mikor láttam sétálgatni kézenfogva az ismerőseimet, h milyen jó nekik , aztán rájöttem, hogy hiába sétálgatnak már 5 éve kézenfogva, ha egy szót nem szólnak mert teljesen kifogytak a mondanivalóból.

2022. jún. 8. 20:24
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha az "ellaposodás" azt jelenti, hogy a "szerelem" (mely egy igen fokozott érzelmi állapot) elmúlik, és átveszi a helyét a "szeretet" (ami sokkal kevésbé intenzív érzés), akkor igen, ez törvényszerű.
2022. jún. 21. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!