Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek törvényszerű, hogy egy párkapcsolat
előbb-utóbb ellaposodik?
Ha valakik azért jönnek össze, mert de jó dugni, ott simán el fog. Akik ismerik is egymást, érzelmek is vannak, ott figyelni fognak.
2022. jún. 7. 19:30
Egyáltalán Nem törvényszerű!
De ha az emberek nem törődnek egymással a kapcsolatukban mert nincs meg az alap érzelmi háttér sem, akkor nem kell csodálkozni ezen.
2022. jún. 7. 19:33
Az biztos, hogy van ellaposodós szakasz. Viszont ha a párok dolgoznak a kapcsolaton, akkor újra meg fogják találni egymást. Egy egészséges éleghosszig tartó kapcsolatot ez a hullámzás jellemez... eltávolodás, aztán közeledés. Ennek az a lényege, hogy az emberek, a személyiség folyamatosan változik, így újra és újra meg kell ismerni egymást. Akik ebbe nem fektetnek energiát, csak folyamatosan ülnekés őrlödnek a mókuskerékben, ott a halál vár. Kell a minőségi együtt töltött idő, a közösen megélt új élmények, kalandok.
2022. jún. 7. 20:21
Nem.
Életemben nem volt még egy nyugodt kiegyensulyozott uncsi lapos kapcsolatom soha. Azt sem tudom mi az, de lehet jo lenne pedig megélni, a sok izzaszto, vagy drámai, vagy kockázatos, adrenalindus kimerítő, hullámvonatos kapcsolatok helyett vagy között.
Nem egy barátommal exemmel beszeltuk már azt, hogy legalább csak egyetlen átlagos normális napunk lenne mint az átlagembereknek. Amikor csak ugy elvagytok filmeztek es a nagy büdös semmi, vagy nyugalom van:D
2022. jún. 7. 20:34
14, ezt kifejtenéd ? Kiváncsivá tettél, hogy mik történnek mindig veled.
2022. jún. 7. 20:38
Szerintem az törvényszerű, hogy változik a kapcsolat, de sokan bizonyára ellaposodásnak tekintenék azt a fajta változást ami a kezdetek izgalmához képest egy 10-15 éves házasságot jellemez. Nyilván nem lehet ugyanolyan az élet a pároddal évek óta együtt élve, a mindennapok problémáit megoldva, mint amikor találkoztatok heti x nap pár órát és a legjobb arcotokat mutatva mindig újak és izgalmasak lehettetek egymásnak. De attól még, hogy másmilyen, nem feltétlenül lapos, a hosszú távú, nyugodtabb kapcsolat is lehet izgalmas és szenvedélyes és szerelmes, csak esetleg nem pont olyan intenzív, mint az első néhány hétben/hónapban.
2022. jún. 7. 20:47
Nem törvényszerű.
Előző párommal 1-2 év után full lapos volt.
Most a férjemmel 10 év után még legalább ugyanakkora a tűz :D
Jó illeszkedéssel és folyamatos egymásra figyeléssel szerintem nem laposodik.
Az előző pasival sajnos nem volt tökéletes az illeszkedés.
2022. jún. 7. 21:29
15 hogy ne kelljen leírnom hosszu sztorikat, igy ugy fogalmaznám meg, talán a másnaposok vagy felpörgetve cimű filmekre hajazhat, ha kiveszem a kapcsolataim drámai meg izzasztó részeit, amikhez most hirtelen nem tudom mely filmek passzolhatnak. De olyan bonnie és clydos dolgok talán.
Nemhogy otthon nyugodtan filmezni a pároddal, de jóformán aludni sincs időtök, vagy azt sem tudjátok eleve hol fogtok aludni, vagy egyaltalán hol lesztek a nap végére, szóval néha már eleged van abbol hogy valami mindig van.sok. és nyugira vágysz, végre csak egyszer. Csak egyetlen egyszer ne lenne semmi.
2022. jún. 7. 21:56
Tutira, mert a felek kiismerik egymást, és már semmi újat nem lehet felfedezni köztük, bennük.
2022. jún. 7. 22:19
Igen! Szerintem törvényszerű, hiszen megszokjuk egymás jelenlétét És hosszú kapcsolatban szerintem mindenkinek van olyan periódusa amikor más élvez prioritást pl. Munka, un hobbi, stb. Csak a legtöbb pár ezt észreveszi és tudatosan-tudat alatt elkezdenek dolgozni ezen (több közös program, lelki-fizikai kontakt).
2022. jún. 8. 08:27
Kapcsolódó kérdések: