Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszulesne más nonek is, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszulesne más nonek is, ha a párja azt mondaná,hogy ne kapcsolgassam a tévét, mert ez az ő lakása és ő van otthon, nem én ?

Figyelt kérdés
Ez ott kezdődött,hogy a tévét bámulta, miközben én szerettem volna vele romantikazni, elvettem tőle a távirányítót és kikapcsoltam a tévét. O vissza be, én ki. És ezekre mondta azt,amit már leírtam.
2022. jún. 5. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha két hete nem találkoztatok és ő inkább tv-t nézett volna, akkor itt nem a távirányító a legnagyobb probléma. Akik igazán oda meg vissza vannak egymásért azok be sem kapcsolták volna a tv-t. :)

Nem lehet hogy más gond is van a kapcsolattal, vagy kezdetek eltávolodni érzelmileg egymástól?

2022. jún. 5. 11:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az nem volt szép tőle, hogy megjegyezte, a saját lakásában azt csinál, amit akar.

Jól ismered egyébként a párod? Mert én pl. tudom, ha számára fontos meccs közben venném ki a távirányítót a kezéből és elkapcsolnám, nem igazán hoznám meg a kedvét a romantikához. Ha vége, akkor bármikor.

Lehet, rosszul időzítettél.

2022. jún. 5. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

"Rengeteg én időt kap,"

Ez egy kicsit furan hangzik ! Egyebkent szerintem te voltal borzasztoan figyelmetlen vele! Gondolom nem az elso eset , hogy ra akarod eroszakolni az akaratod! En menekulnek egy ilyen embertol akitol a tvt sem lehet nezni .

2022. jún. 5. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Valóban erőszakos lehettél, észre kellett volna venned egyáltalán nem vevő most a bújásra. De neki akkor sem így kellett volna lereagálnia. Azt hiszem én ott hagytam volna, hogy ok akkor nézze a tv-t. Soha többé nem fogom zavarni. Mondjon bármit, de a "helyzeti fölényével" jönni, nagyon csúnya.
2022. jún. 5. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Ezt szépen is mondhatta volna ha szeret. Én tipliznék, már tettem is ilyet, nem bántam meg
2022. jún. 5. 17:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Ő bunkó volt, te meg gyerekes.

Alapvetően itt mélyebb problémák húzodhatnak meg a háttérben.

Egyébként is hanyagolt téged az utóbbi időben? Az általában egy intő jel, hogy a kapcsolat rossz irányba halad vagy haldoklik.

2022. jún. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!