Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedek fogamzásgátlót de nem akarom hogy belémélvezzen, sokat kérek?
"Hagyjam akkor mégis?kockáztatva hogy teherbe esek? Vagy mit tegyek?"
Kérdezd meg tőle hogy szeretne e apuka lenni?
Fel kell vázolni neki, hogy mennyibe kerül egy gyerek. Kezdve a várandóság alatt szedett magzatvédő vitaminokon át az orvosi vizsgálatok (magán) költségein keresztül, a megszületett gyerekkel járó kiadásokig (ruhák, pelenka, kiságy, babakocsi stb. stb). És akkor még nem beszélve arról, hogy mennyibe kerül ha óvodás, iskolás, egyetemista lesz.
Lehet hogy meggondolja magát és mégis "szeretne" majd gumit húzni.
"Konkrétan szakítani akar velem ezért mert szerinte ez nem normális egy kapcsolatban" - mert van egy standard, ami mindenkire alaklmazható? A pasid egy önző f.sz
Ráadásul ez az egyik - hanem a - legfelelősségteljesebb döntés, hogy becsúszik-e egy ártatlan élet vagy nem. Nem is csak rólatok van szó, hanem hogy felelőtlenül csinál-e egy gyereket, aztán hogy azzal mi lesz a jövőben, az a gyökér pasid hozzáállásából kiindulva nem sok jóval kecsegtet.
A másik dolog, hogy a szex egy nagyon intim dolog és meghatározó egy kapcsolatban (általában - de nálatok tuti). Komolyan olyan miatt akarod szétcseszni az idegrendszered és ezáltal nem élvezni túlságosan a szexet, aki ilyen kompromisszum elé állít? Menjen a büdös francba az ilyen, hidd el ennél találsz jobbat is, csak állj ki magadért és legyél felelősségteljes.
29/F
ha igazán felelősségteljes, akkor tabi sem kéne, mert árt a szervezetnek.
de egyébként nem értem én sem, hogy minek szeded, ha nem bízol benne, hogy hat? ezzel az erővel, ha nem szeded, akkor is ugyanott vagy
Nem igazán értelek, ha ennyire nem bízol a bogyóban, miért nem kérsz másikat? Vagy egészségügyi okból nem lehet? Amúgy meg miféle fogamzásgátló az ami nem hatékony...
Többieknek igaza van, van többféle módszer, bár szerintem a tabi a legbiztosabb.
Viszont ha ebben nem tudtok megegyezni akkor jobb ha szétmentek, mert igy valamelyikőtöknek, vagy inkább egyikőtöknek se lesz jó.
De akkor minek szeded ha nem bizol a gyògyszerben? Ezt orvos mondta, hogy nem olyan megbizhato?
Elég fura megfogalmazàs : hiba % a minden!! mòdszernek van. Ennyi erövel akkor ne élj nemi életet. Megszakítàs mellett elövàladékbòl is lett màr terhes rokonom, szintén gyògyszer mellett amit hiàba szedett rendesen felszívòdàsi zavara volt és emiatt nem hatott kellöképpen.
Én eleve azt sem értem miért kell egy pasi kedvéért fogamzásgátlóval tömni magad.
Tudja milyen hatással lehet a szervezetre?
Nem, nem tudja.
Tipikus eset, amikor a férfi úgy gondolja, kizárólag a nő felelőssége a védekezés, és ha besikerül a gyerek, akkor szedi a sátorfáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!