Ha fogamzásgátlót szedek belémélvezhet a párom terhesség veszélye nélkül?
Figyelt kérdés
3 hónapja szedem, nőgyógyász írta fel a fájdalmas menstruációm miatt, ez volt a megoldás. De ha a barátom belém élvez 100% hogy terhes leszek igaz? Tudom hogy fogamzásgátló a neve, és erre van de azért ez sem 100 %
Valaki tapasztalat?
2020. jan. 25. 23:07
1/12 anonim válasza:
Fogamzásgátló tabletta ha pontosan szedik akkor 100 % védelmet ad. 25 éve szedem, és nem lettem terhes. Az aki gyógyszer mellett terhes lesz , az kihagyta, nem szedte rendesen.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2020. jan. 25. 23:22
3/12 anonim válasza:
Igaz nem igazán 100%, élvezzen a seggedbe vagy gumival dugjatok!
4/12 anonim válasza:
Inkább jó az 99%-nak, de erre az is választ adott volna, ha elolvasod a hozzá kapott tájékoztatót, azt az apró betűst. Egyik tabletta sem véd 100%-ra.
5/12 anonim válasza:
A 99% 100 d.gasból egyszer terhes lesz
6/12 anonim válasza:
A tabletta 100% védelmet ad, miért nem lehet ezt megérteni?!Az 1% azért lesz terhes,mert elfelejtette bevenni, vagy olyan gyógyszert vett be,ami közömbösíti a hatását, illetve a hányás és/vagy hasmenés.
7/12 anonim válasza:
6 ez nem fordulhat elő a kérdezövel szerinted csak az összes többi emberrel?
8/12 anonim válasza:
Ésszel kell szedni és akkor nem leszel terhes. Érdekes, én magam is 10 éve szedem, mégsem lettem mellette terhes.
Ha antibiotikumot szedsz, vagy hányás/hasmenés előfordul nálad, akkor alkalmazzatok kiegészítő védekezést (pld óvszert).
9/12 anonim válasza:
6, akkor még te sem olvastad el a betegtájékoztatót.
10/12 anonim válasza:
Szerinted mire való a fogamzásgátló? Meg akadályozza a nem kívánt terhességet, ha jól szeded pete érésed sincs ergo nem lehet gyerek, de am azt olvastam hogy átlagban 100 nőből 1 esik teherbe gyógyszer mellett és az is azért mert nem megfelelően szedte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!