Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevallanád ilyen esetben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallanád ilyen esetben a párodnak, hogy ráuntál?

Figyelt kérdés

Ma már kiírtam egy kérdést, csak nem ebbe a kategóriába. Arról szólt, hogy az utóbbi időben kevés a szex a barátommal, illetve van, hogy több, mint egy hétig abszolút semmi. Többször kérdeztem mi a baj, azt mondta, semmi, csak fáradt, ugyanúgy szeret, mint eddig. Csak hát, az ember nem lehet mindig ennyire fáradt. Hétvégén is..

Gondolkoztam, és úgy döntöttem, ma este utoljára kísérlek meg beszélni vele erről. Azt fogom neki mondani, hogy igenis észrevettem, hogy gond van, és szeretném hallani ennek az igazi okát, mert már nagyon rosszul érint, hogy ez a helyzet, és úgy érzem, már nem kíván, rám unt. Elfogadom a választ, bármi is legyen az, nem fogok hisztizni, csak szeretném, ha elmondaná, ha nincs ennek tovább értelme, és ne erőlködjek.

Mit gondoltok, így vajon elmondja végre a valódi okot? Te ilyen esetben mit válaszolnál? Nem tudom, mit csináljak, ha erre is csak a fáradtsággal fog jönni.

2022. máj. 31. 10:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Istenem miért lenne kevés heti 2-3? Vagy kinek kevés? Neked ige, másnak meg nem. Te így gondolod, de amúgy tényleg nulla empátia szorult beléd, hogy még ezt a nagyon fontos véleményed is hozzá kell fűznöd, amikor a kérdező alapból rosszul viseli a helyzetet?

Nincs olyan, hogy sok vagy kevés. Ti vagytok, és ami nektek megfelelő, az normális. Ne a mari néni alapján próbáljátok belőni, hogy mi a normális, mert ez nem így működik.

2022. máj. 31. 13:43
 22/22 A kérdező kommentje:
Végül találkoztunk tegnap este és vacsi mellett beszéltem vele. Továbbra is azt mondja, hogy nem akar szakítani, nagyon szeret engem, ez csak egy ilyen időszak, de mivel látja, hogy ez engem ennyire rosszul érint, igyekszik változtatni, amíg túl nem leszünk ezen. Én is igyekszem megértőbb lenni, amíg ezek a dolgok rendeződnek. Köszönöm a válaszaitokat, nagyon hasznosak voltak. Remélem, hogy tényleg csak ennyi akkor a probléma, most már csak bevallotta volna, ha nem így van..
2022. jún. 1. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!