Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok, ha a pasitok néhány hónap kapcsolat után bevallaná, hogy korábban évekig élt meleg kapcsolatban, ráadásul passzív szerepben?
Azonnal tesztet csinaltatnek, es ot is elvinnem. Ha nincs betegseg, akkor mindenkinek izlese szerint.
En birom a meleg, biszex ferfiakat. Viszont a riziko miatt nem latnam a jovot biztositva. Ugy gondolom, vagyna ferfira, titokban tenne, mert nem akar elvesziteni. Es akkor ujra a kockazat. Nem eloitelet, pusztan tenyek. Analis szexnel a passziv fel a legkiszolgaltatottabb, es meleg ferfiak kozt ha nem is mindenki, de sok van, aki rengeteg alkalmi partnerrel szexelt.
Ezert gondolkoznek el.
Biztos nem lennék vele.
Volt egy srác , össze akart velem jönni , de elvileg biszex és volt együtt pasival.
Nekem ez így nagyon nem megy.
Én vagyok az egyetlen, aki a kapcsolat komolyrafordultával teszteltet?
Van hüvelygyűrűm, de teszt nélkül szigorúan gumizunk.
Kaptam már el hüvelygombát megboldogult lánykoromban (pasiknál tünetmentes) azóta jobban vigyázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!