Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevallanád ilyen esetben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallanád ilyen esetben a párodnak, hogy ráuntál?

Figyelt kérdés

Ma már kiírtam egy kérdést, csak nem ebbe a kategóriába. Arról szólt, hogy az utóbbi időben kevés a szex a barátommal, illetve van, hogy több, mint egy hétig abszolút semmi. Többször kérdeztem mi a baj, azt mondta, semmi, csak fáradt, ugyanúgy szeret, mint eddig. Csak hát, az ember nem lehet mindig ennyire fáradt. Hétvégén is..

Gondolkoztam, és úgy döntöttem, ma este utoljára kísérlek meg beszélni vele erről. Azt fogom neki mondani, hogy igenis észrevettem, hogy gond van, és szeretném hallani ennek az igazi okát, mert már nagyon rosszul érint, hogy ez a helyzet, és úgy érzem, már nem kíván, rám unt. Elfogadom a választ, bármi is legyen az, nem fogok hisztizni, csak szeretném, ha elmondaná, ha nincs ennek tovább értelme, és ne erőlködjek.

Mit gondoltok, így vajon elmondja végre a valódi okot? Te ilyen esetben mit válaszolnál? Nem tudom, mit csináljak, ha erre is csak a fáradtsággal fog jönni.

2022. máj. 31. 10:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

És ha tényleg fáradt?

Csak mert pl mi 2 éve vagyunk együtt, heti 3-4xer volt szex, az utóbbi 2 hónapban meg kB 1-2 hetente 1xer olyan fáradt vagyok és stresszes. De volt fordítva is hogy a párom nem volt a toppon

2022. máj. 31. 10:29
 2/22 A kérdező kommentje:
Azt teljesen megérteném, ha tényleg így lenne! De nem furcsa, hogy hétvégén sincs semmi? :(
2022. máj. 31. 10:30
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha komolyan meg szeretnéd ezt beszélni, én nem este térnék erre rá, hanem egy közös ebéd után mondjuk megkérném, hogy még ne álljon fel az asztaltól, komolyan szeretnék vele valamiről beszélni. Lényeg, hogy semmiképpen sem az után próbálnék vele erről beszélni, miután megpróbáltam kezdeményezni.

Ezen kívül én azt mondanám, hogy ahogy egy kapcsolat öregszik, úgy egyre kevesebb lesz a szex. Az elején még simán benne van napi több menet is, aztán az évek múltán már nem fogja annyit kívánni az ember. Nem azért, mert nem szereti úgy a párját, vagy mert nem tartja vonzónak, csak simán lenyugszik szexuálisan. Legalábbis ez az én tapasztalatom. Ez a lenyugvás viszont mindenkinél más lehet, van, akinek elég lehet a havi egy alkalom, de neked lehet, hogy heti 2-3 lenne az ideális. Ha mondjuk ekkora a kontraszt a két fél igényei között, ott baj van, viszont erre mi nem tudunk megoldást mondani.

2022. máj. 31. 10:32
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon nem jó, ha nagyon mások a szexuális igények. Sajnos ez előbb utóbb ki szokott bukni. Én is szakítottam már emiatt és velem is, egyszerűen nem passzoltunk össze ezen a téren. Hol a másik akart többet, hol én. Ezt el kell fogadni, végső soron mindenkinek joga van megélni azt, amire vágyik.

F

2022. máj. 31. 10:37
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Lehet, hogy félreérthető voltam, én nem kezdeményezés után terveztem, sajnos azt én már nem nagyon merek. Azért estét írtam, mert akkor tudunk találkozni.

Igen, eleinte egyébként minden nap volt, aztán heti 2-re, néha 3-ra csökkent, nekem az megfelelt, neki is. A heti egy, vagy amikor egy sincs, sajnos nekem nem elég, pedig az utóbbi hónapban ez van. Nem tudom, ennek tényleg lehet-e oka a fáradtság. Én is szoktam eléggé az lenni, de azért kívánom őt.

2022. máj. 31. 10:38
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt kellene megvizsgálni hogy egyébként milyen a kapcsolat.

Ha a szex témát nem is veszed figyelembe. Mindent meg tudtok beszélni? Beavat a terveibe részletesen? Jó a lelki része a kapcsolatnak? Egyeznek a terveitek a jövőre nézve? Akartok szintet lépni a kapcsolatban (összeköltözés/házasság/gyerek stb)? Nem fásultatok bele a kapcsolatba? Nem túl különböző a személyiségetek?

A szex gyakorisága csak egy dolog (igaz hogy fontos). De ha már az alapok sincsenek rendben, abból következhet hogy a szex is elmarad. De persze az is egy opció, hogy a másik fél tényleg fáradt, esetleg nem jó a vérképe, vitaminhiánya van stb.

2022. máj. 31. 10:38
 7/22 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként pont ez a furcsa, hogy semmi másban nincs változás, ugyanúgy ölelget, találkozunk minden nap, az összeköltözést is terveztük, nyárra. Csak ez a dolog nagyon elbizonytalanított most, és pont ezért voltam úgy vele, hogy ha értelmetlen, inkább most szakítsunk, mint az összeköltözés után. Akkor szerintetek lehetséges, hogy túlreagálom a dolgot?
2022. máj. 31. 10:42
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Az vágyölő is lehet ha kényszerítve van vki a szexre. Ez pengeéltánc igy
2022. máj. 31. 10:48
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen régóta vagytok együtt? Egy kapcsolat elején mindkét fél beleveti magát a szexbe, majd idővel beáll az a mennyiség, ami egyénenként az elegendő mennyiség. Neki ezek szerint a heti 1 elég, neked pedig több lenne az igényed. Most derülhetett ki, hogy ezen a ponton eltértek és ez általában tönkre is vágja a kapcsolatot.
2022. máj. 31. 10:48
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit takar az, hogy az utóbbi időben?

Nem mindegy, hogy 3-4 hónapról vagy 2 hétről van szó.

Történt-e bármilyen esemény ami ilyen fokú stresszt válthatott ki?

Te kezdeményezel-e?

Mennyi idősek vagytok?

Mióta tart a kapcsolat?

2022. máj. 31. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!